時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我覺得有D新人好可疑喎,走去其他如報料理財就咁post段新聞(特別傾向撐警)冇個人立場就走左去

係唔係文宣新策略,想令人覺得周圍睇到時政,令人煩嫌?又比機會人地圍爐攻擊撐警jm呀

公海我唔理,反正藍黃都會去果度Post政治野。但其他地方,呢類post jm見到一個舉一個啦 退一萬歲,就算個新人真係撐警,都的佢返時政撐啦

子爵府

願望石 發表於 19-9-11 07:43
我覺得有D新人好可疑喎,走去其他如報料理財就咁post段新聞(特別傾向撐警)冇個人立場就走左去
...

我都覺得是

男爵府

回覆樓主:

舉報佢

侯爵府

...

留意下先!

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

我都覺得有問題,想抹黑撐警人係盲目同唔守規矩。

子爵府

...

等其他中立嘅人覺得藍人好討厭嘛一早睇得出班傻仔想點,仲有幾件黃人芝心走出來話幫手舉左

伯爵府

kittylam 發表於 19-9-11 08:04
我都覺得有問題,想抹黑撐警人係盲目同唔守規矩。

講真我自己都覺得去到邊都睇到政治都好煩嫌,要講政治都會look返入黎時政,呢班放段新聞連立場都冇就拍拍屁股走人,真心唔知咩料,總之我地見一個就舉一個
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

大宅

...

係有啲可疑....

伯爵府

Yungalice13 發表於 19-9-11 08:06
等其他中立嘅人覺得藍人好討厭嘛一早睇得出班傻仔想點,仲有幾件黃人芝心走出來話幫手舉左:joyous ...

多謝曬佢地喎 我地第一次咁合作,總之見到就一齊舉

伯爵府

唔理得佢係撐乜. 擺唔岩區就舉.

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係有可疑!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

水晶宮

...

同意

大宅

...

我都覺,因為fb大部分都黃,我會成日入黎時政睇post, 至少呢度既人思想正常d..無咁偏激(不過我好少留言)

我記得有篇連登話要文宣入黎扮藍,仲要超藍,之後我發現呢度多左d超藍兼唔理性的文章,尤其疑似吹雞post, 揭人全私穩post, 連藍人最不屑既禍及妻兒post 都用藍人身份黎post..目的係令人覺得藍一樣偏激,不理智,不可理喻,大家要小心偽藍黑心人。。

我喜歡呢度,因為大家都理性,有時我都好嬲,但會叫自己深呼吸,退後一步去看件事,會看得更多更真。。

最後,我想講,連登最頂唔順既係bk媽媽一副世事都被我們看透既樣,咁我們就繼續一副世事看透既樣黎激死佢地囉

子爵府

願望石 發表於 19-9-11 08:11
多謝曬佢地喎 我地第一次咁合作,總之見到就一齊舉

大宅

...
我覺得佢地製造緊啲敏感話題,引我地出嚟鬧佢,然後令一啲冇政治立場同我地鬥,立心分化Bk。

侯爵府

...

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

琥珀宮

...

未由得呢d post沉底,唔使理佢地,佢地根本唔知自己做緊咩

伯爵府

Tunghk 發表於 19-9-11 09:44
我都覺,因為fb大部分都黃,我會成日入黎時政睇post, 至少呢度既人思想正常d..無咁偏激(不過我好少留言) ...

同意 我地要理智D唔好比文宣煽動到 激死佢地

伯爵府

36900 發表於 19-9-11 10:00
我覺得佢地製造緊啲敏感話題,引我地出嚟鬧佢,然後令一啲冇政治立場同我地鬥,立心分化Bk。
...

我都覺得係,見BK人都較齊心鬧爆暴力事件,所以想分化BK

男爵府

開心吸收勳章

仲有一D一睇就係假新聞的但立場係撐警的就貼出來,然後就會有"群眾"出來話藍絲無恥做假圖扭曲事實...
明明哩D手段就係黃C技倆呀!對方唱雙簧有意這樣,估計想令到有D藍絲發出來的真新聞但對她們不利的就可以一同視為假新聞了.
真的好賤格!!!
點解班人可以這樣賤!!!!

首頁

尾頁

跳至