婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身係香港唔使同奶奶住,但移民後就成日走來,我覺得自己就癲。
如果本身佢係普通人就無咩,但咩都管,咩都要我地聽佢果個,我真係好憎佢,聽到佢把聲都唔想。
佢明明係個好醒目既人,無理由唔知我地唔中意佢,但佢覺得自己想點就點。你唔中意我話知你,我偏要係到啊!
唉~~~~~~~~~
以前係香港間中見下相安無事嫁
依家,我同佢無兩句。。。。。
相處好,同住難
唔明理解女人都唔明女人。。。。

男爵府

bbballade 發表於 19-9-15 01:26
本身係香港唔使同奶奶住,但移民後就成日走來,我覺得自己就癲。
如果本身佢係普通人就無咩,但咩都管,咩 ...

佢都唔係想見你
佢想見c6 乍

仲有你係咪跟c6 入藉?如果係,99一定覺得你係投靠佢

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 bbballade 的帖子

唔係唔明女人, 只係你奶奶冇放你在眼內啫!

大宅

liumeowjen 發表於 19-9-15 09:29
佢都唔係想見你
佢想見c6 乍

係香港唔覺佢理我老公一個月見唔到佢一次

大宅

Jin2012 發表於 19-9-15 11:21
回覆 bbballade 的帖子

唔係唔明女人, 只係你奶奶冇放你在眼內啫!

我都覺。。。

大宅

你移左去邊呀?

大宅

你果邊有冇工作? 好多賤奶奶,唔理咩原因冇工作,都會覺得個新抱想痴自己個仔金糠,我果個又係,所以死都攬住份工

首頁

尾頁

跳至