時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

尋日已經好多人受傷

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

唱好+x商場

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

去到今時今日已經係出街遇曱甴都有危險, 尋日天水圍都有伯伯被打, 暴徒無人性, 人神共憤!

伯爵府

黑衣曱甴無差別打市民,人神共憤!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

c6william 發表於 19-9-15 07:44
唱好+x商場

x 2

唱歌要揀佢啲商場~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

回覆樓主:

大家要守望相助,互相幫助

大宅

虎到金來勳章

buyroc 發表於 19-9-15 12:03
大家要守望相助,互相幫助

agree, 走要一齊萬不可獨留

珍珠宮

sumyee 發表於 19-9-15 12:09
agree, 走要一齊萬不可獨留

有個藍衣人喺灣仔俾暴徒打到 唔識旭

珍珠宮

littlecar 發表於 19-9-15 07:56
去到今時今日已經係出街遇曱甴都有危險, 尋日天水圍都有伯伯被打, 暴徒無人性, 人神共憤! :an ...
唔好同班垃圾正面衝突,要學懂自制,唔好比佢地挑釁到

翡翠宮

三國1 發表於 19-9-15 19:17
唔好同班垃圾正面衝突,要學懂自制,唔好比佢地挑釁到

佢地最終會失敗
歷史上既罪人
支持佢地亦會俾定為禍港族
世世代代都受報應

大宅

虎到金來勳章

loklok286 發表於 19-9-15 19:13
有個藍衣人喺灣仔俾暴徒打到 唔識旭

佢哋矇住面打得好兇狠,直情要打死人為止

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

市民真係唔好「落單」會好危險,唱完歌表達左己見就算,打佢地係解決唔到問題,佢地己殺紅了眼,全無人性,自身安全最重要。

大宅

我遇到2講的黃c,但我無睬佢,好彩姐

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

大家不要出去唱了,不要被人利用(有黄絲混入去搗亂),反令更多黃人出來遊行,辛苦了警察。
為了大家安全,連膿牆都不要自己拆,由食環清理吧!佢地冇人性,警察都打,市民要自保呀。
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

大宅

我也覺得先不要去唱了,因為活動公開,那些暴徒肯定出來搗亂,反而加重了警察的工作量,有違大家的本意.

補充內容 (19-9-15 22:48):
各位忍忍吧,香港不會變成烏克蘭.總有一天會雨過天青的.

大宅

joejoemum 發表於 19-9-15 22:44
大家不要出去唱了,不要被人利用(有黄絲混入去搗亂),反令更多黃人出來遊行,辛苦了警察。
為了大家安全,連膿 ...

同意

男爵府

littlecar 發表於 19-9-15 19:21
佢地最終會失敗
歷史上既罪人
支持佢地亦會俾定為禍港族

失敗就一定失敗㗎。問題係累人累物啊,真係多得佢地唔少。
做人,5好難为自己

翡翠宮

nanaaixi 發表於 19-9-16 09:00
失敗就一定失敗㗎。問題係累人累物啊,真係多得佢地唔少。

衰過黑社會既人成日死出黎話為香港爭取
全部都有病

大宅

joejoemum 發表於 19-9-15 22:44
為了大家安全,連膿 ...

認同,唔好俾機會佢地做文章

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

直情唔好唱啦!! 搞到仲亂, 警察更忙

首頁

尾頁

跳至