單親天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

現在攪緊離婚,有個8歲囝,但係個女人唔理小孩生活,
未離婚仲同男人一齊,衰女人, 唔知醜,仲住係屋企,唔搬走,之前搬過一次,後來自己死返嚟,點解個女人可以咁衰架,唔理自己個囝,但之前有1個大囝,宜家2幾歲,
同我朋友生個2囝嚟架,仲要結婚事,要著白婚紗,出嫁
噹自己係第一次出嫁,識咗朋友咁耐,睇拍拖,結婚,生仔
都話個女人會出軌架,佢個樣好妖精,聽講個女人中意攪未婚男人。今次個有係未婚男人嚟架,朋友但係離婚拎未出到,趕走唔到個女人,朋友要等離婚拎出立刻趕走佢。

子爵府

LeungIdayy 發表於 19-9-17 22:34
未離婚仲同男人一齊,衰女人, 唔知醜,仲住係屋企, ...

个女人面皮好厚。係乜人

珍珠宮

其實屋有無佢名的?

算啦,男男女女都有出軌的情況,只係男人較多...PLAN下之後點做仲好,唔好理佢了...揾工人湊小朋友...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係你朋友個太太?
你朋友資產係咪多啲?咁咪又要分錢俾佢囉

不要從別人的嘴裡去認識我

洋房

crystal媽咪 發表於 19-9-19 12:50
係你朋友個太太?
你朋友資產係咪多啲?咁咪又要分錢俾佢囉

搵得唔多,聽佢哋講宜家男驚囝追唔上課程,搵咗補習班比佢囝。

首頁

尾頁

跳至