親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人一次過玩哂?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

JNF 發表於 19-9-18 17:28
有無人一次過玩哂?

下! 兩個地方黎喎!
放下自在

伯爵府

有無人一次過玩哂?

都可以既,玩完再坐廣州南轉珠海城軌

用戶要求終止服務

牛年勳章

cattz288 發表於 19-9-18 20:24
下! 兩個地方黎喎!

同一個樂園,有樂園 shuttle 嫁!不過我未試過玩咁多日

未經許可,請勿轉載

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

大笨鐘 發表於 19-9-18 21:55
同一個樂園,有樂園 shuttle 嫁!不過我未試過玩咁多日

下! 一個喺廣州, 一個喺珠海喎!唔係觀瀾喎
放下自在

用戶要求終止服務

牛年勳章

cattz288 發表於 19-9-18 21:58
下! 一個喺廣州, 一個喺珠海喎!唔係觀瀾喎

同樣係長隆集團,可以上佢官網睇吓~
未經許可,請勿轉載

象牙宮

大笨鐘 發表於 19-9-18 22:19
同樣係長隆集團,可以上佢官網睇吓~

我當然知道喇! 你有無睇過佢地距離?
放下自在

別墅

兩個樂園係有shuttle bus來往既,但價錢唔清楚

大宅

酒店住客可以免費乘搭樂園穿梭巴士, 由廣州到珠海,或珠海到廣州,全程約2.5小時。

男爵府

gotokoko 發表於 19-9-19 00:51
酒店住客可以免費乘搭樂園穿梭巴士, 由廣州到珠海,或珠海到廣州,全程約2.5小時。 ...

謝謝大家!我都見有巴士,邊個樂園好玩d?

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

JNF 發表於 19-9-19 07:21
謝謝大家!我都見有巴士,邊個樂園好玩d?

兩個都近排去左,我同小朋友都覺得珠海長隆好玩d, 新d。
鍾意睇馬戲既就廣州長隆大馬戲好睇好多!

wcpcelia    發表於 19-9-19 09:56

男爵府

alicewtw 發表於 19-9-19 07:45

象牙宮

alicewtw 發表於 19-9-19 07:45

珠海長隆玩左咩野好玩d? 樂園?
放下自在

複式洋房

有無人一次過玩哂?

幾年前試過深州租車自駕,先去珠海長隆住一晚,但可能個時岩岩開無野玩,係住過間酒店,去横琴食下海鮮,之後去中山住温泉賓館住兩晚,純hea,最後一晚住廣州長隆,架車可以買票直接揸入去動物園,慢慢睇,停低影相又得,幾間酒店都有停車場好大好容易,好似唔收錢,太耐唔記得啦

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

cattz288 發表於 19-9-19 09:50
珠海長隆玩左咩野好玩d? 樂園?

個海洋王國入面已經有機動遊戲同攤位玩,又多好多動物餵飼部分,而且多室內館、海洋生物又好睇好多(我小朋友鍾意鯨鯊、我鍾意白鯨)。行同玩都感覺比廣州長隆好!係個馬戲唔夠廣州精彩!

象牙宮

alicewtw 發表於 19-9-19 12:29
個海洋王國入面已經有機動遊戲同攤位玩,又多好多動物餵飼部分,而且多室內館、海洋生物又好睇好多(我小 ...

我剛去完長隆都無睇馬戲! 淨係睇動物都夠
放下自在

侯爵府

育兒性格勳章

cattz288 發表於 19-9-19 14:33
我剛去完長隆都無睇馬戲! 淨係睇動物都夠

淨睇動物玩一日夠唔夠

象牙宮

fannymama123 發表於 19-9-19 22:47
淨睇動物玩一日夠唔夠

其實唔夠, 都未行晒, 好攰
放下自在

首頁

尾頁

跳至