時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得是想打翻香港政府,之後到大陸,係想奪權。的民主自由只是cover up

大宅

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

alicego62 發表於 19-9-18 18:20
我覺得是想打翻香港政府,之後到大陸,係想奪權。的民主自由只是cover up

今日睇外國訪問陳方安X中見到,哩個妖婆真的一腦子奪權的想法.
目光 還不止香港.還有北京...
真的恐怖的思想,恐怖的自我催眠..
一把年紀了.唔好玩啦.玩到人人無工開,個個無飯食又點樣?中國會甘易俾你玩起?慳D啦Baby..

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

根本就行屍走肉,無腦~

破壞自己的家園~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

一群人,長期(係長期)有組織暴力地破壞香港,再到外國唱衰,聯合國同傳媒及其他行業人仕抹黑香港,in particular 警察。目的是分化香港,令警方執法制暴有困難。令暴徒可以奪權,先是香港再到中國。支持他們的人,把口話自己和理非,其實一鬼樣

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

其他人就唔知, 但係我喺學校裏面大概有十幾個黃老師都係希望個市攬炒後,可以買樓! 佢哋大概一半係落錯車,一半係上唔到車! 另外有啲就係對個社會好大怨氣, 例如婚姻失敗/不和諧、 工作唔如意、覺得自己懷才不遇! 有啲係回流移民, 唔知點解成日話好憎香港同大陸,但係又要返嚟香港 同爭取乜嘢自由民主其實冇乜嘢大關係

珍珠宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

曱甴諗緊呢樣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

佢哋要港獨

大宅

Piaget 發表於 19-9-18 19:13
佢哋要港獨

正解。但有D人一比人踢爆,堅驚。即刻勁解釋,心照啦。你班港獨成日叫時代革命,好明顕啦。革命口號都有埋

男爵府

SUKI20062014 發表於 19-9-18 18:22
今日睇外國訪問陳方安X中見到,哩個妖婆真的一腦子奪權的想法.
目光 還不止香港.還有北京...
真的恐怖的思 ...

條老妖都一把年紀,有權都無命享,而且中央今時今日會比班賣國賊玩到?死心啦!依家係玩到香港市民咋!

男爵府

佢地知道中國政府吾想出解放軍(雖然喺外國應該出左國民警衛軍了),而且亦吾想警察開槍,所以有恃無恐地搞破壞,主要係想俾麻煩中國,甚至作為中美談判籌碼。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

港獨未必個個想,真係唔知背靠大陸嘅好處咩?只係完全唔想比中國管,好處我收晒但唔準提。

大宅

rean_chau 發表於 19-9-18 20:52
港獨未必個個想,真係唔知背靠大陸嘅好處咩?只係完全唔想比中國管,好處我收晒但唔準提。
...

又要馬兒好 又要馬兒不吃草。jm你enlighten 我,唔怪得我喺叧一post指出某扮中立的jm,佢甘大反應,甘我可能真係誤會佢喇。不過依家佢倒轉話我唔係港人,真係儍到一個點

大宅

2019勳章

回覆樓主:

佢地想誠哥分d錢比佢地卦

大宅

deer123 發表於 19-9-18 21:13
佢地想誠哥分d錢比佢地卦

Dreaming

大宅

漢奸政棍: 收錢幫尾國搞香港,藉此搞中國,因為貿易戰
恐怖分子: 一批收錢做野,另一批on x 冇錢收既一係廢青,一係所謂大學生,nothing to lose, 攬炒加藉住有班黃屍和理非幫口,咪盡情破壞打人,批鬥異見人士,唔知黎緊會唔會批鬥中高產專業人士,想平均分配財產,支持恐怖主義~
黃屍和理非: 自己唔敢做前線恐怖分子,但想推翻政府,爭取所謂民主,但事實證明佢地係滅其他人聲,支持恐怖分子,而警察係執法既一群,拘捕班恐怖分子,班黃屍就發左癲仇警

大宅

KKpenguin 發表於 19-9-18 21:26
漢奸政棍: 收錢幫尾國搞香港,藉此搞中國,因為貿易戰
恐怖分子: 一批收錢做野,另一批on x 冇錢收既一係 ...

聽你分柝,和理非最衰

大宅

alicego62 發表於 19-9-18 21:28
聽你分柝,和理非最衰

黃屍和理非同班漢奸政棍,見到就火滾
仲有班犯民同黑記,完美示範咩係人渣渣滓~

別墅

回覆樓主:

個腦裝晒茄,仲可以諗野咩?

首頁

尾頁

跳至