6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

洋房

呀女7個月開始識坐,次次去完臭臭都要反身加坐係到,又抹吾到,成日搞到成身成床屎好難搞呀(emoji)(emoji)(emoji)..

男爵府

lokarmie 發表於 19-9-23 21:57
呀女7個月開始識坐,次次去完臭臭都要反身加坐係到,又抹吾到,成日搞到成身成床屎好難搞呀(emoji)(emoji)( ...

比玩具佢玩,比搖控,比d日常生活用品佢研究下,愈無聊既野佢愈鐘意 同埋你都要練習到快手d

男爵府

其實好多BB都係咁

別墅

呀女7個月開始識坐,次次去完臭臭都要反身加坐係到,又抹吾到,成日搞到成身成床屎好難搞呀(emoji)(emoji)( ...

俾啲野佢玩 分散注意力 再唔係開啲片俾佢睇(換片都係幾分鐘 好過成床popo)
如果唔怕麻煩就直接入廁所洗patpat

複式洋房

我個仔換親片都係咁想反身,試過俾玩具或者其他野佢分散注意力但冇用,佢會拎住個玩具一齊反。到而加我會同佢一齊喺床上,換嘅時候用自己兩隻腳輕輕壓住佢雙手(一邊一隻)...如果唔係真係冇辦法換

大宅

回覆樓主:

你可以試下:你坐係梳化,橫抱bb係大脾咁換片,俾個玩具佢拿住,你快快趣mok片用濕紙巾抹大概乾淨之後再去了洗patpat

複式洋房

karen828 發表於 19-10-2 01:23
你可以試下:你坐係梳化,橫抱bb係大脾咁換片,俾個玩具佢拿住,你快快趣mok片用濕紙巾抹大概乾淨之後再去 ...

我個仔最鍾意換片時屙尿(emoji)你地去廁所洗pat係浴缸用花灑定開盤水洗?

複式洋房

dv-1023 發表於 19-10-2 11:17
我個仔最鍾意換片時屙尿(emoji)你地去廁所洗pat係浴缸用花灑定開盤水洗?
...

開盤水,暖暖地佢好鍾意

首頁

尾頁

跳至