親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

感覺都幾快,小朋友未必控制得黎
7歳小朋友玩luge可以同大人share 一架車嗎?

另外鴨子船小朋友4同6歲會悶嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Aidenlo 發表於 19-9-27 16:19
感覺都幾快,小朋友未必控制得黎
7歳小朋友玩luge可以同大人share 一架車嗎?

好難同車喎!我女6歲都可以自己揸! ok架! 因為可以控制快慢
放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 19-9-27 17:30
好難同車喎!我女6歲都可以自己揸! ok架! 因為可以控制快慢

佢呢方面既能力比較弱,聽d人話都幾刺激,所以諗緊好冇去

其實快/刺激嗎?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Aidenlo 發表於 19-9-27 19:22

其實快/刺激嗎?

我2個小朋友第1次玩係7歲同5歲,係同大人同車冇問題,始終第1次玩

1年後再去就自己玩

好好玩架,快慢可以自己控制

侯爵府

Lqueenie 發表於 19-9-27 19:45
我2個小朋友第1次玩係7歲同5歲,係同大人同車冇問題,始終第1次玩

1年後再去就自己玩

可以同車就好啦!
同車小朋友不論年齡都係加sgd 10嗎?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Aidenlo 發表於 19-9-27 19:53
可以同車就好啦!
同車小朋友不論年齡都係加sgd 10嗎?

原來6歲或以下先得

**Child Doubling

Children under the age of 6 years or under the minimum height of 110cm can ride in tandem with a responsible adult.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

其實快/刺激嗎?

放心玩喇! 起步時你陪住佢, 轉頭佢已經玩得快過你
放下自在

男爵府

其實快/刺激嗎?

斜位同灣位危險D.
而且要留意一d開得快既人。有d人真係唔理人地既安全架。
同埋唔好穿拖鞋,因為坐吊車時有機會掉鞋。

首頁

尾頁

跳至