夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同老公相識到現在已20年,大家雖然無共同興趣,但我哋有無限的話題。老公有時會突然EQ轉差,突然因好少的事大聲鬧我(佢話唔係鬧,只係緊張咗,大聲咗)但轉頭佢又好似無事發生。佢出糧會比好多錢我儲起,佢會幫手做家務,佢係一個對家庭負責任的男人。
佢會賭馬,賭波,打麻將,但只佔人工少部份,我當減壓,沒問題。
但好可惜,我哋係性上有分歧,我唔止需要性,但需要有拖手,擁抱和錫的感覺,但老公完全沒需要,佢有時會拒絕我,嚴重時,還會推開我,令我難受。
我很愛他,但我唔知佢還愛我定已當我係家人。
第一次出post,有些緊張,內容有些亂,希望大家明我想表達什麼。

公爵府

牛年勳章

提佢, 講給他知道, 妳的需要, 拖手的溫暖, 感到被愛, 好開心
被拒絕時, 好唔開心, 下次可唔可以, 用另一方式拒絕我

複式洋房

CMMANDY 發表於 19-9-28 16:34
提佢, 講給他知道, 妳的需要, 拖手的溫暖, 感到被愛, 好開心
被拒絕時, 好唔開心:laugh ...

我有講出我的需要和感受,佢每次話要改善,情況都一樣
拒絕的問題,佢都有用說話來代替拒絕,但我仍然很難受。
有時當佢肯滿足我要求,他只是除褲便來,我亦感到難受。

公爵府

牛年勳章

candy916 發表於 19-9-28 16:59
我有講出我的需要和感受,佢每次話要改善,情況都一樣
拒絕的問題,佢都有用說話 ...

他誤會妳好趕, 妳先放下心理包袱先, 二公婆, 邊個做主動, 唔係咁緊要架咋, 下次妳提下佢, 沖涼擦牙先喇

複式洋房

CMMANDY 發表於 19-9-28 17:30
他誤會妳好趕, 妳先放下心理包袱先, 二公婆, 邊個做主動, 唔係咁緊要架咋, 下次妳提下佢, 沖涼擦 ...

我要求有前戲,反而佢似趕時間,拿拿做完就收工
我做主動做到悶,我又試過提出好多玩意令佢有新鮮感又拒絕

大宅

candy916 發表於 19-9-28 17:48
我要求有前戲,反而佢似趕時間,拿拿做完就收工
我做主動做到悶,我又試過提出好多玩意令佢有 ...

其實佢係咪真係中意女人...
正常對老婆點會咁..

複式洋房

Smokerbf 發表於 19-9-28 21:48
其實佢係咪真係中意女人...
正常對老婆點會咁..

唔會呱,我哋以前性生活都好正常

翡翠宮

candy916 發表於 19-9-28 23:09
唔會呱,我哋以前性生活都好正常

咁幾時開始有呢個轉變?
發生過乜事?

複式洋房

mini1204 發表於 19-9-28 23:28
咁幾時開始有呢個轉變?
發生過乜事?

我哋係由一星幾1,2次變成3星期2次倒,再慢慢少落去,最耐試過幾個月一次。
佢有講過對性失去興趣,我亦有發覺佢性功力無以前咁好,我有提議睇中醫調身體,但佢唔肯話唔關事。
我倆都是4x鬆歲。

翡翠宮

candy916 發表於 19-9-28 23:34
我哋係由一星幾1,2次變成3星期2次倒,再慢慢少落去,最耐試過幾個月一次。
佢有講過對性失去興趣,我亦有 ...

咁可能真係功能問題
一係大家多D去下旅行多D一齊運動
等身心康泰再講其他

複式洋房

mini1204 發表於 19-9-28 23:41
咁可能真係功能問題
一係大家多D去下旅行多D一齊運動
等身心康泰再講其他

呢年,我已用了好多方法都唔得,去旅行,佢可以完全唔掂我,但都好多謝你的意見。

公爵府

牛年勳章

其實, 男女也需要有前戲, 培養過程, 妳給到佢的需要嗎? 拍拖淨係看戯食飯, 都悶到爆, 找d 新挑戰

翡翠宮

candy916 發表於 19-9-28 23:45
呢年,我已用了好多方法都唔得,去旅行,佢可以完全唔掂我,但都好多謝你的意見。
...

呢樣野心理生理都有影響
佢如果覺得有壓力更加做吾到又更加吾想做
耐左索性當無左呢個部分
如果係我,黎緊3/5個月乜都吾試亦吾提,繼續同佢開心地生活,可能有機會有轉機

複式洋房

CMMANDY 發表於 19-9-28 23:48
其實, 男女也需要有前戲, 培養過程, 妳給到佢的需要嗎? 拍拖淨係看戯食飯, 都悶到爆, 找d 新挑戰 ...

我有出動埋情趣衫,果次明顯見佢興奮好多,好在佢係其他方便做得稱職,唔係的話我仲慘,所以我而家一唔開心就諗佢的優點來平衡自己心態

複式洋房

mini1204 發表於 19-9-28 23:48
呢樣野心理生理都有影響
佢如果覺得有壓力更加做吾到又更加吾想做
耐左索性當無左呢個部分

我真係好多方法已出齊,就係未試過很長時間唔試,唔提,唯有今次試試,希望真係有轉機

男爵府

排除佢出面有女人食飽左?佢以前性需求大嗎?

複式洋房

peggykwan 發表於 19-9-29 06:20
排除佢出面有女人食飽左?佢以前性需求大嗎?

有其他女人的機會唔係無,但感覺唔大。佢以前需求正常,年青時,一星期一,二次咁上下,年紀越大,次數越少。

首頁

尾頁

跳至