想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

想請教一下係瑪麗公家ivf bingo
過幾日到日子bingo 後就返醫院
咁係會做d 咩 ,會驗尿。咁會唔會同我照,定會再比期我返醫院?定出去近自己既醫院。謝謝解答

大宅

lycheewong 發表於 19-9-30 19:22
咁係會做d 咩 ,會驗尿。咁會唔會同我照, ...

你今次係咪放2粒day 5 bingo?

別墅

sanyosanyo 發表於 19-9-30 19:57
你今次係咪放2粒day 5 bingo?

一粒渣

男爵府

lycheewong 發表於 19-9-30 19:22
咁係會做d 咩 ,會驗尿。咁會唔會同我照, ...

瑪麗ivf 自己驗到bingo後打返去同姑娘講結果,之後姑娘會叫你約2星期後返去係咪? 嗰陣大約就係6週幾,會同你照超聲波,正常應該會見到BB心跳,度BB嘅size

之後會叫你再過多2星期,到時大約8週幾再照多次, 睇吓BB有無正常生長,之後就會開轉介信俾你,自己出去睇私家/排政府

別墅

super_cat 發表於 19-9-30 23:03
瑪麗ivf 自己驗到bingo後打返去同姑娘講結果,之前姑娘會叫你約2星期後返去係咪? 嗰陣大約就係6週幾,會同 ...

唔該哂你呀,解答哂我想知既問題。因為我過2日返去。唔知會唔會照。我又唔知自己應唔應該而加揾定婦科醫生check 下。因為以前試過宮外孕。走到最後iui ,ivf 。都做齊。ivf 今次都係第二次先叫成功,所以有小小緊張。

男爵府

lycheewong 發表於 19-9-30 23:07
唔該哂你呀,解答哂我想知既問題。因為我過2日返去。唔知會唔會照。我又唔知自己應唔應該而加揾定婦科醫生 ...

唔洗客氣,祝你一切順順利利,生個健康嘅baby

男爵府

lycheewong 發表於 19-9-30 23:07
唔該哂你呀,解答哂我想知既問題。因為我過2日返去。唔知會唔會照。我又唔知自己應唔應該而加揾定婦科醫生 ...

我嗰陣都放第3次胎先成功

我係好緊張嘅人,我5週幾就去普通科醫生攞咗懷孕證明去排政府,因為我驚8週先排太遲

6週幾同8週幾喺QM 照完後,我11週左右再喺私家睇,做埋Nifty pro

別墅

super_cat 發表於 19-9-30 23:13
我嗰陣都放第3次胎先成功

我係好緊張嘅人,我5週幾就去普通科醫生攞咗懷孕證明去排政府,因為我驚8週先排 ...

希望今次成功。咁我過2日返醫院睇左先。再揾婦科約定時間check。有d 緊張,又開心。但係又好唔真實。第一次有之後宮外孕,6年都未有過。今次好開心。希望一切順利一關比一關緊張。

男爵府

lycheewong 發表於 19-9-30 23:18
希望今次成功。咁我過2日返醫院睇左先。再揾婦科約定時間check。有d 緊張,又開心。但係又好唔真實。第一 ...

我明白係會好緊張,過咗頭12週後穩定啲就會無咁緊張

話就話40週流流長,但其實眨下眼就過架喇

別墅

super_cat 發表於 19-9-30 23:20
我明白係會好緊張,過咗頭12週後穩定啲就會無咁緊張

話就話40週流流長,但其實眨下眼就過架喇

咁聽完你講個人開心放鬆了。
因為得我同老公知道。無朋友知。所以其實點做都唔識。

首頁

尾頁

跳至