使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

我唔介意睇廣告,但bk可否改善一下,唔好比廣告跳來跳去,真是睇到好煩。我試過按來按去都按唔入到去post裏面,因為個廣告又彈左出來

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

特登咖,佢地就係想人睇到佢d廣告

男爵府

好討厭

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

akarisobb 發表於 19-10-6 20:44
我唔介意睇廣告,但bk可否改善一下,唔好比廣告跳來跳去,真是睇到好煩。我試過按來按去都按唔入到去post裏 ...

好鬼討厭

大宅

我唔介意睇廣告,但bk可否改善一下,唔好比廣告跳來跳去,真是睇到好煩。我試過按來按去都按唔入到去post裏 ...

係呀,好煩,次次都按到廣告版

子爵府

畀面勳章

真係煩到人地搵唔到post,唔想再睇bk

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位

程式開發員正努力改善廣告的呈現方式,敬請耐心稍候。不便之處,敬請原諒!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處,請見諒 !

首頁

尾頁

跳至