時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

暴徒最後爭取的是要解放軍出手,暴徒打爛香港,打人,放火,目的是要解放軍出手,之後藉此制裁中國,亦是金主的最終目的。

大宅

ma1860 發表於 19-10-7 12:35
暴徒最後爭取的是要解放軍出手,暴徒打爛香港,打人,放火,目的是要解放軍出手,之後藉此制裁中國,亦是金 ...

絕對係!我之前出過 post 都係咁講!

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

明眼人都見到呢個目的!係啲黃C懵盛盛睇唔到嘅啫 不過而家侵侵都自身難保

goldpiglet    發表於 19-10-7 15:17

侯爵府

回覆樓主:

係呀...但十月應該唔係最後喇... 有排攪, 何況未死人, 金主一定唔收貨

男爵府

BK Milk勳章

暴徒最後爭取的是要解放軍出手,暴徒打爛香港,打人,放火,目的是要解放軍出手,之後藉此制裁中國,亦是金 ...

亞爺係唔會為了你班不肖子破壞一個國家成盤棋,佢哋係痴心妄想,可憐我哋要被犧牲。

珍珠宮

有班和理非知道,所以佢啲好撐班黑衣暴徒,佢啲好想出解放軍,呢班人好無恥!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢地要300幻人,冇300幻人
佢地想要死士,冇死士
佢地想衝擊軍營,解放軍一舉旗,嚇到走都走唔切

呢班暴徒只係識蝦老弱婦孺,破壞死物
一班losers

goldpiglet    發表於 19-10-7 15:18
hungng    發表於 19-10-7 13:53

子爵府

回覆樓主:

如果中央唔出軍鎮壓,香港有排亂
香港幾時恢復昔日嘅繁榮安定
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

珍珠宮

Rainyok 發表於 19-10-7 12:56
如果中央唔出軍鎮壓,香港有排亂
香港幾時恢復昔日嘅繁榮安定
...

武警算唔算軍人? 可否來港協助香港警察一段時間?!

男爵府

大陸冇可能出解放軍,死左條心啦,自己香港自己救!

子爵府

elderberry 發表於 19-10-7 13:03
大陸冇可能出解放軍,死左條心啦,自己香港自己救!

如果特首開聲要求,中央會出軍嗎
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

子爵府

畀面勳章

國會快d 通過彈劾侵侵,精神病人需要儘快治療

男爵府

Rainyok 發表於 19-10-7 13:04

中央講過香港如要協助可以出武警架
係林鄭唔要人幫之嘛

別墅

解放軍出動,賤Trump就會扮世界警察,扮代表「全宇宙、公義」去聲討中國!香港根本就成為左泛民政棍、英美推冧中國既棋子犧牲品!解放軍要開一炮又有何難?只係唔想隨便墜入係西方侵略既圈套毒計!
彭定康是一人一票選出來嗎?港英政府最賤就係,百年來只會助長地產商、從未俾過民主香港人!交返香港出嚟嘅時候先去搞立法會選舉,仲留返陳方安生呢啲英國走狗裡應外合搞事!曱甴們仲白痴到高舉陰謀國家旗幟,等外國人恥笑!

男爵府

Rainyok 發表於 19-10-7 13:04
我覺得除非死左好多人,香港完全失控了,咁先有機會!

公爵府

其實大家都知老美目的,但可惜一大堆賣國賊,漢奸,走狗,可悲。

大宅

惟有靠香港警察頂住!
辛苦亞Sir了

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

熊熊老婆 發表於 19-10-7 12:44
明眼人都見到呢個目的!係啲黃C懵盛盛睇唔到嘅啫 不過而家侵侵都自身難保
...

係,到今時今日到仲以為訴求

男爵府

mrscatcat 發表於 19-10-7 13:08
中央講過香港如要協助可以出武警架
係林鄭唔要人幫之嘛

我又覺得如果呀爺認為係時候出,林鄭應該冇權say no

珍珠宮

selinako^^ 發表於 19-10-7 12:55
佢地要300幻人,冇300幻人
佢地想要死士,冇死士
佢地想衝擊軍營,解放軍一舉旗,嚇到走都走唔切
金主,漢奸、犯民,全力搞,廿幾三十年已滲透,教會,公墓員,耳員,教畜、社攻、E護…洗腦。
政府高官個個自保…

hungng    發表於 19-10-7 13:54

首頁

尾頁

跳至