時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

話說火箭教練係社交平台支持香港示威者(我會稱暴徒)!點知一班 on膠仔自high話如果中國打壓就得罪美國人的言論喎 今日即刻比你班自high仔睇下乜野叫我國強大!再者火箭係內地有幾多支持者知吾知道!如果無晒呢班球迷會点樣!!比15億、吾係15蚊。最惨係乜!!你累左金主國家 美國NBA吾知少幾多收入。傻仔!下次吾好再自取其辱!仲要柒上Twitter 同外國網 呢D吾洗中國政府打壓!中國球迷罷買同罷睇已經夠!!記得吾好再睇火箭

mandyyun    發表於 19-10-8 03:18

水晶宮

summerDDa 發表於 19-10-8 02:03
話說火箭教練係社交平台支持香港示威者(我會稱暴徒)!點知一班 on膠仔自high話如果中國打壓就得罪美國人的 ...

公爵府

回覆樓主:

複式洋房

中國嘅公司一年都唔知俾幾錢廣告同贊助NBA啦,而家係個開始,我諗過多幾日再睇翻會越嚟越多公司退出。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咪睇下火箭係咪無左中國便無所謂

男爵府

kekelo 發表於 19-10-8 12:21
中國嘅公司一年都唔知俾幾錢廣告同贊助NBA啦,而家係個開始,我諗過多幾日再睇翻會越嚟越多公司退出。
...

尋日有兩間!真係多得班自high的曱甴!!之後個教練係社交平台再重新發文、火箭又發聲明、就連球員都表態了希望與中國交流的、人地藍球交流姐、班on膠仔要擺政治、法冶上枱!中國立即話你知唔like的咪吾好合作 其實根本無需要、係班傻仔一有小小事就以為有位入!!但次次都樣衰收埸!!人權法都是一樣!就看看自high仔制造出來的後果。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

kekelo 發表於 19-10-8 12:21
...

其實早十年前開始內地多了好多人看藍球年青人!原因大家應該都知吧!只係班曱甴可能吾知中國投放同贊助了多少錢、所以做出呢D無知行為!幸運是現在我國強大!所以中國必須繼續强下去、才能保護自己。

首頁

尾頁

跳至