興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

呢幾星期就download 左個新菲林相機Filter 既Apps ,啲顏色吾錯,有菲林感覺 不過仲未研究到可以點樣改個年做2019

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 19-10-10 22:58

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咩APPS呀? 幾靚WOR, 日期一定要SHOW?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我鍾意再加少少黑角就好

別墅

Pollyowen 發表於 19-10-9 16:08
係咩APPS呀? 幾靚WOR, 日期一定要SHOW?

叫1998 Cam ,年份需要俾錢先可以改 不過有好多Filter 用,你可以試下

珊瑚宮

bbsmiley 發表於 19-10-9 16:14
叫1998 Cam ,年份需要俾錢先可以改 不過有好多Filter 用,你可以試下
...
IPHONE APPS嗎?

別墅

Pollyowen 發表於 19-10-9 16:19
IPHONE APPS嗎?

系呀

複式洋房

回覆樓主:

幾好玩喎

別墅

AngusCC 發表於 19-10-9 16:49
幾好玩喎

係呀!我覺得朝早同夜晚用都吾同感覺,朝早就復古啲,夜晚會令到啲色彩更加突出

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 bbsmiley 的帖子

Beautiful

別墅

回覆 Cheuk2012 的帖子

Thank you

珊瑚宮

我都裝左啦, 但年分可以set到2019

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 Pollyowen 的帖子

我一set佢就話要俾錢

珊瑚宮

bbsmiley 發表於 19-10-16 11:32

我一set佢就話要俾錢
我冇話要俾錢呀, 一裝完佢自己彈出黎較日子set ddmmyy/ mmddyy 之後就較到

別墅

你用咩電話呀? 我禁黎禁去都話要俾錢

珊瑚宮

bbsmiley 發表於 19-10-16 13:41

你用咩電話呀? 我禁黎禁去都話要俾錢
都係IPHONE

珊瑚宮

見setting度係咁樣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Andriod 唔洗錢,又可以唔一定刻有 98 年,可自己任意編輯日期或文字。

複式洋房

發表於 前天 17:43 |顯示全部帖子

回覆樓主:

複式洋房

發表於 昨天 18:48 |顯示全部帖子

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊