自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

子爵府

呢兩公婆為求見報,真係出賣個女嘅露點相俾報紙刊登都做得出。
自己唔睇實個女,發生意外就鬧人無危機意識。乜都係人哋錯,自己就無錯。

【囡囡燙傷手】陳柏宇鬧爆鄰居:冇危機意識
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20191103/bkn-20191103153009214-1103_00862_001.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

居然唔係自己冇睇實個女有問題

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

除左屋主無放好野,佢老婆都有責任囉,個女咁細唔係任佢,係人哋屋企周圍走呀!

rainbowchuuu3    發表於 19-11-4 12:26

珍珠宮

回覆樓主:

宜家d人永遠只覺人地有問題,責任喺人地到,唔諗下自己有乜做錯

大宅

好多明星都有擺自己仔女出嚟,但有啲真係幾得意可愛又搞笑嘅。
但佢個女一啲都唔得意又似男仔樣,仲要成日擺出嚟。

大宅

Udea 發表於 19-11-4 03:46
宜家d人永遠只覺人地有問題,責任喺人地到,唔諗下自己有乜做錯

明明係人地屋企,d 野點放你理得我,你唔看實自己個女,搞到人地既野,仲怪人亂咁擺野

wcpcelia    發表於 19-11-4 10:41

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

回覆樓主:

一個勁MK的過氣leng模生咗個女以為會紅仲好意思話人錯

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

irisw 發表於 19-11-4 04:15
好多明星都有擺自己仔女出嚟,但有啲真係幾得意可愛又搞笑嘅。
但佢個女一啲都唔得意又似男仔樣,仲要成日 ...

好似佢媽,所以

伯爵府

afameow 發表於 19-11-4 04:16
明明係人地屋企,d 野點放你理得我,你唔看實自己個女,搞到人地既野,仲怪人亂咁擺野
...

x2

男爵府

2019勳章 BK Milk勳章

佢每次見報都係講個女、上電台做訪問又抱埋個女去!

公爵府

回覆樓主:

每次做節目都講個女,好似全世界得佢有女生咁,就事件睇到本身個人質素低,怪獸家長就係咁培育出來

珍珠宮

回覆樓主:

咁都好意思話人 其實佢除左個女仲有冇其他野講

大宅

回覆樓主:

真係咁都得
人地屋企,d野鍾意點擺都得
自己老婆湊唔掂就賴人
典型怪獸家長

男爵府

下?仲要本身係朋友!無啦啦俾人唱

伯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

怪人哋無危機意識?而家係自己個女同老婆去人哋屋企,老婆係有責任睇實個女唔好搞人哋屋企啲嘢喎!點解會反而怪朋友無危機意識周圍擺嘢?好奇怪嘅道理!

男爵府

SEPS 發表於 19-11-4 02:42
自己唔睇實個女,發生意外就鬧人 ...

唔識佢地,就咁睇呢單新聞覺得佢好不知所謂

大宅

典型怪獸家長

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有睇呢單新聞,佢仲好意思講話自己嬲人幾日冇睬人,你唔睇實個女就唔好帶佢出街啦,人地屋企已經host 你過去玩,仲要俾你怪責,好似自己一d問題都冇咁,呢d咁既朋友真係要唔要都罷就啦,怪獸奀星

水晶宮

SEPS 發表於 19-11-4 02:42
自己唔睇實個女,發生意外就鬧人 ...

可列入生仔考牌系列之一

侯爵府

我睇左d咩??意外無人想,自己小朋友受傷覺得心痛亦好明白。但有咩可能全部野推晒落人地到話人地錯晒,仲要話唔係好關太太事。。。呢個咩世界。。。

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊