自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

係某旅遊群,見到應該係台灣人好勇咁住曾經係成人酒店,而家歡迎遊客住,小朋友都可以添,咁你會唔會住呢?位置真係好方便喎,又唔貴,房仲好大,係大阪!

伯爵府

回覆樓主:

我有住 東京附近
Ok啦平靚正 我同老公兩個
小朋友就唔好喇
有玩具又戲服有片睇架

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

象牙宮

珠豬媽 發表於 19-11-7 17:43
我有住 東京附近
Ok啦平靚正 我同老公兩個
小朋友就唔好喇

點解無啦啦會住架
其實我都係幾個大人住,不過有玩具好似....但睇agoda評語又無野,仲帶小朋友住添,曾經係成人酒店!其實門口睇唔睇得出?

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

係成人就住得,無嘢好避忌

qoo888    發表於 19-11-9 04:13
rainbowchuuu3    發表於 19-11-8 16:13
fatpanda    發表於 19-11-8 16:09

伯爵府

無話可說 發表於 19-11-7 17:40
係某旅遊群,見到應該係台灣人好勇咁住曾經係成人酒店,而家歡迎遊客住,小朋友都可以添,咁你會唔會住呢? ...

唔會,之前睇過外國節目,話果啲精液洗唔到,一撻撻超核突
一諗起,我唔會訓得着

公爵府

我怕房入面會裝左CAM

wcpcelia    發表於 19-11-8 09:50

水晶宮

回覆樓主:

曾經係成人酒店,咁而家唔係?
有冇再重新裝修過?
如果冇,我唔會住喇。我唔想畀人見到,怕畀人誤會。

公爵府

其實我住過一次這一類的改裝酒店, 又係在大阪, 但係我唔會再住.
這些酒店的地區, 通常都在紅燈區入面的, 位置會雜D.
改裝成酒店之後, 房入面都係保留情侶酒店的FEEL, 總是怪怪的.
好搞鬼的, 一入房, 有個銀色的波波在天花轉, 然後有打燈射住個波波, 波波一路轉, 音樂聲就起了.
入房後, 我立即停左佢. 但每次出去, 入房後, 又來了.
房間面積是大的, 張床圓圓地的, 房入面有SOFA, BAR台. 4仔任睇.
個廁所同沖涼的牆是全玻璃的, 無簾的, 仲要廁所入面無掛鉤, 無地方放衫的.
沖涼時真係好鬼麻煩, D衫都唔知放邊好.
我自己就覺得好唔習慣了. 樓主如果想見識下, 住1晚無彷的.

禁止訪問

男爵府

Poon89 發表於 19-11-7 18:08
唔會,之前睇過外國節目,話果啲精液洗唔到,一撻撻超核突
一諗起,我唔會訓得着
...

精液呢樣野唔係成人酒店獨有

APIGMA    發表於 19-11-8 22:38
rainbowchuuu3    發表於 19-11-8 16:14

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 19-11-7 17:40
係某旅遊群,見到應該係台灣人好勇咁住曾經係成人酒店,而家歡迎遊客住,小朋友都可以添,咁你會唔會住呢? ...

成人酒店通過不招待小孩,酒店是否曾經改裝過?如果改左都可以考慮,否則不是太好。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Yeelim 發表於 19-11-7 18:30
其實我住過一次這一類的改裝酒店, 又係在大阪, 但係我唔會再住.
這些酒店的地區, 通常都在紅燈區入面的, 位 ...

我真係未見識過
朋友有次去台灣,自駕,酒店係佢個friend book, 好大呀成間別墅,架車渣到去停車場,成架lift升到房門口再打開
朋友即時唸,佢個friend係咪幫佢租左情侶酒店

公爵府

namnamss 發表於 19-11-7 18:33
成人酒店好過撞鬼啦
咁都係的.

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 無話可說 的帖子

會唔會有偷拍㗎

象牙宮

係咪叫hotel alps 呀?

象牙宮

tester5 發表於 19-11-7 18:36
成人酒店通過不招待小孩,酒店是否曾經改裝過?如果改左都可以考慮,否則不是太好。
...

無寫有無改裝喎,但見而家可以帶埋小朋友囉!有人係fb親子遊寫帶埋小朋友住,網站亦有小朋友揀

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

請問邊間酒店
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

公爵府

酒店全名我就唔係好記得了, 只記得在難波的, 好近黑門市場的. 佢有2棟的, 分本館 同 別館.
我朋友住別館的單人房, 別館單人房係正正常常的酒店房, 只是酒店入口位於橫街內, 較難找.
我就住本館雙人房, 本館是由情侶酒店改裝的, 房入面就古古怪怪咁~
但係我都見晚上有些日本女仔拖住行李, 入住這間酒店的.
我都在想, 一個女仔夜晚在紅燈區行, 唔怕唔安全嗎?

公爵府

回覆 無話可說 的帖子

我記得唔係這個名的.

首頁

尾頁

跳至