時事熱話

跳至

首頁

尾頁

別墅

林鄭叫大家相信警監,連警監自己都話要獨立調查,佢仲有乜好講?轉口叫大家唔好信警監

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

happymeal2002 發表於 19-11-10 12:14
林鄭叫大家相信警監,連警監自己都話要獨立調查,佢仲有乜好講?轉口叫大家唔好信警監

...

想睇下藍絲同我愛傞佬班人點拆
淸算殺人同強姦犯快到了!

珍珠宮

happymeal2002 發表於 19-11-10 13:37
想睇下藍絲同我愛傞佬班人點拆
淸算殺人同強姦犯快到了!

如果警察犯法當然要受到法律制裁,我相信藍絲係理智且有理性的,吾似黃絲盲目擁戴暴徒為榮耀,所以成立獨立調查委員會亦無壞處。

Love and Kindness are never wasted.

別墅

babycam 發表於 19-11-10 13:48
如果警察犯法當然要受到法律制裁,我相信藍絲係理智且有理性的,吾似黃絲盲目擁戴暴徒為榮耀,所以成立獨 ...

身有屎,如果唔係一早做左啦!

珍珠宮

happymeal2002 發表於 19-11-10 16:44

Upto u

Love and Kindness are never wasted.

大宅

虎到金來勳章

回覆樓主:

事件一日不停……點查。

侯爵府

happymeal2002 發表於 19-11-10 12:14

...

我地係相信警監,係暴徒唔信咋嘛,話查自己人,一聽到有利自己嘅又話信啦,調查結果唔係佢地預期又唔信啦,咁信定唔信好呢?龍門又搬上太空啦!

唔好精神分裂啦,快d去睇醫生!

侯爵府

happymeal2002 發表於 19-11-10 16:44

如你所講,暴徒,議員唔係身有屎嘅話,俾警察查做乜要特赦?有條白痴議員仲有匿起立法會添呀,佢身上一定勁多屎

別墅

ckm80 發表於 19-11-10 19:56
我地係相信警監,係暴徒唔信咋嘛,話查自己人,一聽到有利自己嘅又話信啦,調查結果唔係佢地預期又唔信啦 ...

人一藍,腦就殘,而家警監話要獨立調查,唔係示威者講,你信警監又唔支持獨調查,返去小學讀下邏輯先

侯爵府

回覆樓主:

你地唔信警監但又信人地請嘅專家嘅?唔怕人地黑箱作業呀?個專家應該直接話解散警隊至啱你地心水,今次咁隨便收貨嘅,無d堅持?咁得意嘅?邊個腦殘心知肚明啦,得把口無用㗎,做出嚟嘅嘢要令人信服先得㗎?

侯爵府

happymeal2002 發表於 19-11-10 20:14
人一藍,腦就殘,而家警監話要獨立調查,唔係示威者講,你信警監又唔支持獨調查,返去小學讀下邏輯先; ...

我其實係跟緊你嘅邏輯㗎咋,我讀返小學有咩所謂呢,但你連幼稚園生都不如,老師有教要愛護公物,尊重他人,唔可以傷害其他人,你同d暴徒同黨無一樣做到呢,唉。

男爵府

ckm80 發表於 19-11-10 20:26
我其實係跟緊你嘅邏輯㗎咋,我讀返小學有咩所謂呢,但你連幼稚園生都不如,老師有教要愛護公物,尊重他人 ...

我係你就唔會同牠們嘥口水喇

牠們無得救㗎喇~放棄牠們吧

侯爵府

Kathy1018 發表於 19-11-10 21:38
我係你就唔會同牠們嘥口水喇

牠們無得救㗎喇~放棄牠們吧

睇到唔抵得嘛,我都知浪費口水,但唔出聲,佢地以為個個支持佢地呀

別墅

ckm80 發表於 19-11-10 22:23
睇到唔抵得嘛,我都知浪費口水,但唔出聲,佢地以為個個支持佢地呀

支持佢哋???支持佢哋唔住就有。。。黃屍曱甴唔止心盲,仲眼盲兼腦殘!!!

大宅

kennischan2003 發表於 19-11-10 17:52
事件一日不停……點查。

唔停……點解唔查得!就是未停,更易找線索,更可查出真相!

大宅

ckm80 發表於 19-11-10 20:23
你地唔信警監但又信人地請嘅專家嘅?唔怕人地黑箱作業呀?個專家應該直接話解散警隊至啱你地心水,今次咁隨 ...

那些專家是政府安排比意見喎!!

侯爵府

freespeech 發表於 19-11-10 23:05
那些專家是政府安排比意見喎!!

我係話你地選擇地信自己想要嘅嘢呀,仲唔明,專家係因為佢講你地想聽嘅嘢咋,如果專家講相反嘅嘢,你地咪又係繼續嘈,你地唔信政府又信政府搵嘅專家咁奇怪嘅,乜政府安排嘅嘢你地會有信心嘅咩?

水晶宮

回覆樓主:

這就是香港的現況了,犯法的, 煽動的,散播假消息的人,繼續逍遙法外,執法者卻先要被調查,被追究。

香港「加油」吧!

別墅

1314625 發表於 19-11-11 00:03
這就是香港的現況了,犯法的, 煽動的,散播假消息的人,繼續逍遙法外,執法者卻先要被調查,被追究。

香港 ...

你指警監同林鄭犯法, 煽動同散播假消息?叫信警監係林講的,而警監又話要獨立調查,其實等於林間接要獨立調查,相信好快清算了

水晶宮

happymeal2002 發表於 19-11-11 00:12
你指警監同林鄭犯法, 煽動同散播假消息?叫信警監係林講的,而警監又話要獨立調查,其實等於林間接要獨立 ...

最好解散埋警隊,由你班義士管治就最好

首頁

尾頁

跳至