時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

各方面都做得好好

miriam  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-11-13 09:37
rainbowchuuu3    發表於 19-11-12 12:33

男爵府

都係3個鐘先返到公司!係路上揾車搭親眼見暴徒走出馬路向巴士車頭噴黑油、巴士要停駛、又見幾個市民不怕暴徒清理路障比巴士行、但暴徒叫喊巳想打市民、我忍唔住叫佢哋走啦免被打、成班曱甴影我哋相、好彩剛好有警察到、暴徒你哋會有報應架!等到嗰日你哋唔好後悔今日所做過嘅壞事!

子爵府

大家要顧自身安全!今時今日香港....

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

10101010 發表於 19-11-12 12:12
都係3個鐘先返到公司!係路上揾車搭親眼見暴徒走出馬路向巴士車頭噴黑油、巴士要停駛、又見幾個市民不怕暴 ...

要先保護自己呀!

伯爵府

都係3個鐘先返到公司!係路上揾車搭親眼見暴徒走出馬路向巴士車頭噴黑油、巴士要停駛、又見幾個市民不怕暴 ...

佢地將來唔好埋怨點解自己有病無得醫、點解做左廢人、點解無錢、點解要乞食、點解咁黑仔、點解唔順意。。。
因果報應,到時點念經拜佛都減輕唔到罪業。
芭芭拉

水晶宮

Take care JM

男爵府

真心而家吾係怕被打,係怕被火燒或淋腐蝕液體

珍珠宮

蘋果木 發表於 19-11-12 13:24
真心而家吾係怕被打,係怕被火燒或淋腐蝕液體
...

呢句真,打到出血原來已經算仁慈

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至