時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

希望外國睇到香港現況,就係要求民主自由嘅人唔俾自由人哋。 佢想點你就要點, 最自私最獨裁喺佢哋。 除咗堵路,仲縱火,連人都燒埋。請大家 齊心譴責破壞嘅人,要同佢哋割席,否則家園不保, 恨錯難返。

miriam  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-11-13 12:04
miriam  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-11-13 12:03

子爵府

好媽媽勳章

bibi2013 發表於 19-11-13 06:54
希望外國睇到香港現況,就係要求民主自由嘅人唔俾自由人哋。 佢想點你就要點, 最自私最獨裁喺佢哋。 除咗 ...

認同,今次只會盡失民意,唔明嘅就會唔明,因為支持嘅都係腦殘

大宅

sharonchung 發表於 19-11-13 07:04

無錯、我唸極都唔明點解仲會有咁多人撐班曱甴

wcpcelia    發表於 19-11-13 09:29

珍珠宮

sharonchung 發表於 19-11-13 07:04

文宣成日講“核爆都唔割“, 就係想 大眾 支持暴徒無底線去達成佢哋嘅所謂訴求。 我要強調係“冇底線", 即係殺人放火都得, 咁都可以冇問題? 同意嘅唔係人,完全冇人性冇良知。 要知道 繼續咁樣攬炒, 有一日會攬炒埋自己屋企人,汽油彈可能誤中自己仔女嘅校車。 譴責暴徒,人人有責。 真香港人會明, 唔明嘅確實係唔明。

大宅

回覆樓主:

班人渣講就追求民主自由,但做既野偏偏同佢地講既背道而馳,天大既笑話

珍珠宮

炸彈媽 發表於 19-11-13 07:12
無錯、我唸極都唔明點解仲會有咁多人撐班曱甴

因為佢哋已經被洗腦, 佢哋已經唔可以獨立思考。 佢哋麻醉自己,唔肯接受現實,否定自己行錯路跟錯隊。

珍珠宮

shopaholics 發表於 19-11-13 07:14
班人渣講就追求民主自由,但做既野偏偏同佢地講既背道而馳,天大既笑話
...

係, 佢哋嘅所作所為,真係幾可笑又可恨。 好明顯已經係與民為敵。

wcpcelia    發表於 19-11-13 09:30

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

冇巴士搭啦!個仔想返學都返唔到。

珍珠宮

auhiyo 發表於 19-11-13 07:21
冇巴士搭啦!個仔想返學都返唔到。

而家要自己判斷返唔返學, 真係唔好旨意教育局宣佈。 就算搭到車,都要睇下附近有冇危險,因為放學又係另一考驗。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至