時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

https://www.facebook.com/groups/393490971355994/permalink/531576860880737/

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-11-14 00:52

伯爵府

露比EE 發表於 19-11-13 23:13
https://www.facebook.com/groups/393490971355994/permalink/531576860880737/

暴徒痴左
我區本來冇咩
但星期一至今日,連玩三日/夜,
我親眼見班暴班男女都好勤力掘磚,拆欄杆,拆交通燈,第日好大潛質做地盤工,所以吾使讀書。
好多人圍觀,但冇人出聲!
我都吾夠膽

男爵府

回覆樓主:

已被滅聲?

侯爵府

coolnestea 發表於 19-11-13 23:19
已被滅聲?

應該係

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

我地普通市民好難好似佢地咁凶狠,佢地依家根本就係IS 唔同意見唔順佢意就私了,放火。。。眼白白睇住佢地肆無忌憚咁犯法,好嬲又好慘!!!

tammy_my    發表於 19-11-14 02:39

公爵府

回覆樓主:

成條彌敦道比佢哋起左咁滯啦!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

賤種暴徒最好自相殘殺
一了百了

侯爵府

你諗多左,佢地冇良心的
有良心的人做唔出損害別人的事

tammy_my    發表於 19-11-14 02:39
dndoomostt    發表於 19-11-13 23:46

公爵府

回覆樓主:

阿伯被掉磚死了,心痛,但撐曱甴班人可以視而不見,無言,心淡了

侯爵府

coolnestea 發表於 19-11-13 23:19
已被滅聲?

係旺角放火燒360,結果燒埋民居

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

已經睇唔到片

大宅

露比EE 發表於 19-11-13 23:13

沒有人性良知的暴徒是不會有感覺的

男爵府

佢地話只要唔撐暴徒,都係該死

侯爵府

Vin仔媽 發表於 19-11-13 23:41
已經睇唔到片

refer to another bk jm information. it happened last night, but the video only can be shared with save hk (fb) members.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pp_pp1021 發表於 19-11-13 23:37
阿伯被掉磚死了,心痛,但撐曱甴班人可以視而不見,無言,心淡了

曱甴私了人,下下都打人頭踢人頭插人頭,專攻人哋頭(話冇經過培訓都冇人信,唔係一般手頭架)佢哋仲有心?真係睇唔到

仲要佢哋啲遮,鞋,都改裝晒有利刃,根本想置人於死地,佢哋有當過人哋條命係人命?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

露比EE 發表於 19-11-13 23:51
refer to another bk jm information. it happened last night, but the video only can be shared with ...

Ok,thanks

侯爵府

Vin仔媽 發表於 19-11-13 23:52
Ok,thanks

thanks again bk jm. pls. see what they did in hk.

https://youtu.be/6foKp9lRQRI

公爵府

DoReMi媽媽 發表於 19-11-13 23:51
曱甴私了人,下下都打人頭踢人頭插人頭,專攻人哋頭(話冇經過培訓都冇人心,唔係一般手頭架)佢哋仲有心 ...

所以對住啲黃屍,見到佢地仲撐,我真心想嘔

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pp_pp1021 發表於 19-11-13 23:54
所以對住啲黃屍,見到佢地仲撐,我真心想嘔

最正,有外國人專業教曱甴點樣喺天橋上掟磚落嚟,掟磚唔駛學都可以死人,仲要有專業人士去教擴大佢嘅殺傷力,咩事呀?跟外國人學習去傷害自己香港人?曱甴為香港人爭取乜嘢?擺明就係殺害香港人啦!

首頁

尾頁

跳至