時政擂台

跳至

首頁

尾頁

洋房

姑且勿論點理解曾鈺成最近嘅言論,但理大一役完美表現出泛民只會破壞、抽水,而建制派先係做到嘢嘅一群!希望會對1124有幫助!

男爵府

我已經將曾生飛出建制好耐。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

曾生先係大黃人喎!

男爵府

小茂 發表於 19-11-19 08:54
我已經將曾生飛出建制好耐。

x2

大宅

stagea 發表於 19-11-19 08:55
曾生先係大黃人喎!

請先上網查看一吓他是哪些學校的校監。

大宅

果然一試便知龍與鳳..不過個代價真係好大

子爵府

orientpearl 發表於 19-11-19 08:45
姑且勿論點理解曾鈺成最近嘅言論,但理大一役完美表現出泛民只會破壞、抽水,而建制派先係做到嘢嘅一群!希 ...

曾x成依條友已經變成一個大賤人

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

monkichi_mama 發表於 19-11-19 09:00
請先上網查看一吓他是哪些學校的校監。

仲查乜呢?

尋晚去接孩子們的行為,無可否定的。

大宅

曾生近日言論不敢恭維
但姑勿論他是黃是藍,有個和事老係可以緩和事情
始終大家都想件事情快D 完結
我要強力DDT...

珍珠宮

orientpearl 發表於 19-11-19 08:45
姑且勿論點理解曾鈺成最近嘅言論,但理大一役完美表現出泛民只會破壞、抽水,而建制派先係做到嘢嘅一群!希 ...

曾生系建制咩,田二少做左叛徒好耐,張達明更加系戴妖一黨

大宅

姑勿論他是黃是藍, 但起碼他會出來.
泛民既人呢??? 只會送小朋友去死...

男爵府

巳吾再LIKE曾生,
接受吾到佢同黎生食飯,
接受吾到佢要求特首特赦所有被補人士

首頁

尾頁

跳至