潮流時尚

跳至
[手袋] 問完  

首頁

尾頁

大宅

.

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

$800 萬????

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

$800萬佢吹水呀,咁都唔offer 比人?當人水魚?

大宅

Butao 發表於 19-11-24 00:11
我由2017年開始買 都買左30零萬 當中有10零個係袋 我問個SA我想要Mini kelly 咁佢話幫我睇下有冇 仲叫我繼 ...

轉SA

大宅

我愛Corina 發表於 19-11-24 02:08
$800萬佢吹水呀,咁都唔offer 比人?當人水魚?

.

大宅

Chantal_Jardin 發表於 19-11-24 02:28
轉SA

.

子爵府

我由2017年開始買 都買左30零萬 當中有10零個係袋 我問個SA我想要Mini kelly 咁佢話幫我睇下有冇 仲叫我繼 ...

哇... 邊間shop嘅sa咁貪? 800萬嘅客應該要咩有咩,去到買傢俬嘅level啦!即刻訂袋都得啦,拎d咁嘅客黎噠你好串囉!我係你就轉shop轉sa

但睇番spending又可能差少少2017-2019 即係3年啦,30幾-10幾即spend20幾... 咁當你24/3即$8萬一年... 又唔可以話唔夠... 但拎靚offer又有難度,尤其是如果你從來未有過offer 我第一個offer一定spend左超過8萬,同埋無攤成年黎買... 即係可能3幾個月就夠數,出埋offer我拎左幾個offer後先識得request ghw

水晶宮

Mini K 唔知
但我b 同 k
幾年前都係1:1咁上下就有offer

大宅

Happybabyhbb 發表於 19-11-24 05:13
哇... 邊間shop嘅sa咁貪? 800萬嘅客應該要咩有咩,去到買傢俬嘅level啦!即刻訂袋都得啦,拎d咁嘅客黎噠 ...

.

大宅

puppydingo 發表於 19-11-24 05:33
Mini K 唔知
但我b 同 k
幾年前都係1:1咁上下就有offer

.

伯爵府

2024勳章

回覆樓主:

手袋唔太計spending

男爵府

"30零萬,當中有10零個係袋"。。 皮具完全唔計落credit 度喎。。
比個reference 你, 一年半到洗左差唔多$2 mil, 出咗4個croc (其中一個唔係B丶K丶C)。

大宅

你SA係咪每年年尾同你清recoard ?有 D SA係咁玩法,所以佢年年話你唔夠,但如果佢用800萬做指標,我唔會再同佢買,根本就係吹水加大咬,如果你已spending 咗有1:1 ,基本上唔揀色同皮起碼K32都一定出到

大宅

同埋spending 得800萬點會要Mini K 呢D level 呀,喜馬拉雅都可以request 啦

伯爵府

咁你有冇問過SA唔出mini k出K25得唔得?

最近幾個月使3丶5丶7萬,即係7萬?買咗咩?

大宅

其實計h啲袋平均3萬一個,30萬出咗10零個袋,計落冇spending 喎,如果sa唔啱心水,你可以試問你而家sa下星期邊日係shop,係佢休假個日落shop揾第二個sa, 我sa同我講只要同shop 換sa 之前spending照計,揾第二個sa照買照計,個袋係經理批。我懷疑之前你個紀錄淨買袋冇乜買其他野個購買紀錄似代購唔靚,所以難比kbc。

大宅

lomilolo 發表於 19-11-24 09:25

其實計h啲袋平均3萬一個,30萬出咗10零個袋,計落冇spend ...

.

大宅

Greatgrey 發表於 19-11-24 08:35
"30零萬,當中有10零個係袋"。。 皮具完全唔計落credit 度喎。。
比個reference 你, 一年半到洗左差唔多$2 ...

.

大宅

Butao 發表於 19-11-24 09:57
記得好似買左個7萬袋 一個5萬 一個kelly wallet其他係杯碟 絲巾 鞋 鑽飾 首飾 baby stuff 我都知leather g ...

最近好似改咗銀包計,如果係咁不如換個sa問下啦,我覺得佢咁樣有啲坑。

男爵府

回覆 Butao 的帖子

如果洗夠1:1, 就一定要push呢個黑SA出一個袋,根住即刻換人。
我買左d鑽石嘢,同d大水晶燈同家具,冇買過衫。。記住一定要買d你自己會用嘅嘢,唔係買咗棧擺。

首頁

尾頁

跳至