懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

知道結構期比較full 但都想book之前問問各位JM有無最近照結構 有母胎醫學專科既醫生推介?

想搵個唔會趕住照完叫你走 細心 有經驗既醫生照 因新手第一胎驚好多問題醫生黑面 謝謝各位

男爵府

上個月搵左孫錫鴻醫生, 3800

大宅

回覆 rainbowflower 的帖子

係咪所有照結構既醫生都有母胎醫學專科?
我上星期喺智翹照過揾郭醫生, 佢哋係先由姑娘照(我就安排分開兩節, 一節姑娘, 另一節才是郭醫生), 呢個姑娘會好詳細咁講解, 大概會照40分鐘左右, 係2D。呢個姑娘真心讚

下午再由郭醫生補照3D及doubt check, 大約十幾分鐘, 之前有不少人話郭醫生麻麻地, 我個人覺得若你只揾佢照結構佢就會答結構有關既野, 若你問你平時會流啡果啲佢就唔太答, 但郭醫生就唔係冇禮貎, 係做野好急好快有點趕時間咁, 佢都有俾左8日病假我FOR 流啡。

若只係照下結構, 睇下手手腳腳器官係咪正常, 值得推介, 只係$2500。第一次照, BB隻手仔遮面照唔到靚靚3D正面相, 醫生安排我星期日再去照過, 咁我都覺得佢幾好人。

大宅

Vividada4472 發表於 19-11-28 11:15
上個月搵左孫錫鴻醫生, 3800

Icic謝謝你先

大宅

Lily2020 發表於 19-11-28 11:49
回覆 rainbowflower 的帖子

係咪所有照結構既醫生都有母胎醫學專科?

聽JM講得部份醫生有母胎學醫學專科資格

好似都幾好咁 不過我做野講野都好慢 如果好急好快我驚有壓力佢肯比你再去照多次都ok喎

大宅

我覺得羅宇帆醫生好好, 妳在BK search都可以見到好多好評...不過佢好full未必book 到. 但另一方面, 好似近期好多油尖旺的照結構醫生都有不少孕婦怕tg cancel booking, 所以在bk搵到好評的妳都可以試下打去睇有無位.

大宅

miwamiwa 發表於 19-11-28 13:16
我覺得羅宇帆醫生好好, 妳在BK search都可以見到好多好評...不過佢好full未必book 到. 但另一方面, 好似近 ...

羅醫生full左了 我13wk問定20wk 佢問我有無邊個醫生介紹黎 我話無 佢就話full哂了 好 我試試其他

男爵府

rainbowflower 發表於 19-11-28 14:43
羅醫生full左了 我13wk問定20wk 佢問我有無邊個醫生介紹黎 我話無 佢就話full哂了 好 我試試其他
...
羅醫生我8wk去照時已經要book定nifty pro+結構, 最後因為我工作要改期, 佢full左, 我先去搵另一個照

大宅

Vividada4472 發表於 19-11-28 16:26
羅醫生我8wk去照時已經要book定nifty pro+結構, 最後因為我工作要改期, 佢full左, 我先去搵另一個照
...

哇 咁佢真係好full 一照到閃閃就要即刻book

大宅

rainbowflower 發表於 19-11-28 10:46
知道結構期比較full 但都想book之前問問各位JM有無最近照結構 有母胎醫學專科既醫生推介?

想搵 ...

鄭琨瑜,3300,很好的

首頁

尾頁

跳至