想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

驗過幾支棒棒都有淺印,m遲左五日,應該都中左
但肚有d痛,有分秘但無血
大家剛bingo有咩感覺架?好擔心(emoji)請share(emoji)(emoji)

伯爵府

ahhhhhhmay 發表於 19-11-29 20:44
大家剛bingo有咩感覺架?好擔心(em ...

我生左兩個,第一胎剛有孕時成日覺得好似谷M想嚟M咁,分泌物會增加,肚有時都有扯住痛,有陣時都幾痛下痛到個人攣埋左,肚有些痛是正常反應,因為子宮擴大緊畀BB發育。
唔見出血就唔駛太擔心住,你而家要留意住驗孕棒條線會唔會一直加深到兩條差不多。
大約3星期後就可以透過肚皮照超聲波睇到胎兒心跳及大小。

別墅

我都應該係bingo jor...今日due day or DD-1左右,唔知可以睇醫生未呢?

我有胸漲,呢兩日開始個胃唔舒服,成日想嘔同個人好攰⋯

複式洋房

colorstar 發表於 19-11-30 01:23
我都應該係bingo jor...今日due day or DD-1左右,唔知可以睇醫生未呢?

我有胸漲,呢兩日開始個胃唔舒服 ...

dd+7先睇,有d醫生未必咁早會驗到。

複式洋房

colorstar 發表於 19-11-30 01:23

我有胸漲,呢兩日開始個胃唔舒服 ...

Dd-1條線比我深(emoji)我dd+4

複式洋房

ipcs 發表於 19-11-29 21:12
我生左兩個,第一胎剛有孕時成日覺得好似谷M想嚟M咁,分泌物會增加,肚有時都有扯住痛,有陣時都幾痛下痛 ...

Thank you
綠d條線有每日加深但好慢,dd+4個未一樣深,有無事架?(emoji)

伯爵府

ahhhhhhmay 發表於 19-11-30 07:53
Thank you
綠d條線有每日加深但好慢,dd+4個未一樣深,有無事架?(emoji)

我有用紅d驗排卵,8月19日知道排左,9月2日是我dd,自問唔係屬於深色同深得快,如果你唔淺過我應該都ok。
綠d係深得好慢……

別墅

半夜會多左夜尿,胸好漲痛(持續超過兩星期都唔退),好攰,眼訓,dd+7左右會開始有反胃作嘔的感覺。

首頁

尾頁

跳至