自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
嘩,啲"演技"異常誇張

大宅

回覆樓主:

但我覺得佢做得唔錯喎,好表現到13點女人

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

特務A 發表於 19-11-29 21:19

係...幾好

男爵府

回覆樓主:

佢ok喎

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

佢好養眼 身材正

大宅

2019勳章

特務A 發表於 19-11-29 21:19

我都覺得佢幾好, 好生鬼, 13點

子爵府

2019新春慶豚圓

我又覺得做得唔錯喎。

伯爵府

回覆樓主:

癲癲得得,身材好有肉地

大宅

2019勳章

佢角色係需要咁,我覺得佢做到,ok喎

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

應該角色要係咁,做得幾好呀

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

平時唔鍾意佢,但今次呢個角色做得不錯喎!

loved    發表於 前天 13:21

大宅

做得幾好

珍珠宮

回覆樓主:

呢個角色好岩佢

瑪瑙宮

覺得佢ok喎,幾好笑,好似肥左好多咁。

大宅

回覆樓主:

惟要勤練廣東話

子爵府

我都唔鍾意睇佢
如果係楊秀惠,我覺得會更好

大宅

2019勳章

回覆樓主:

其他演員都係啦!超誇,又唔使睇!

大宅

回覆樓主:

啲戲好過女主好多喎!

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

成齣戲,最中意睇佢

大宅

mike89 發表於 19-11-29 21:36