潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
近排想買條Belt, 大家覺得Constance or Kelly Belt 好呢?
我諗住買黑金

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Constance

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Constance
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

ada0707 發表於 19-12-2 09:16
Constance

Thanks

別墅

ada0707 發表於 19-12-2 09:16
Constance

咁你會選mini or 32mm 呀?

別墅

esmehouse 發表於 19-12-2 10:12
Constance

Thanks!

大宅

Double sided 真係會用多好多, vote for Constance

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bearbrick1102 發表於 19-12-2 10:15
Thanks!
32mm
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

kforkatalina 發表於 19-12-2 10:18
Double sided 真係會用多好多, vote for Constance

Thanks, 咁你會選mini or 32 呢?

別墅

esmehouse 發表於 19-12-2 10:23
32mm

32mm 是否只可襯jeans 呢?
我一路都只想買constance 但有次ig見有人用kelly belt 襯jeans 同裙好靚 所以又心動
同埋ig見人用constance 都唔知是什麼size

別墅

different usages, why not both

wcpcelia    發表於 4 天前

別墅

happyburger 發表於 19-12-2 10:37
different usages, why not both

我其實好少用belt 所以我咁耐都未買過佢啲皮帶
但我今次又想買D野 咪試下
其實我都想買埋條shawl, 遲啲又要出post問下大家意見

寶石宮

bearbrick1102 發表於 19-12-2 10:33
32mm 是否只可襯jeans 呢?
我一路都只想買constance 但有次ig見有人用kelly belt 襯jeans 同裙好靚 所以 ...
你平時著咩多?如常用 belt 又只可以選擇一條就選 Kelly,只係我覺得 Constance 型 d

男爵府

Kelly elegant d
同埋我唔鍾意個身有H字,成日令我諗起啲大陸土豪阿叔

別墅

esmehouse 發表於 19-12-2 11:04
你平時著咩多?如常用 belt 又只可以選擇一條就選 Kelly,只係我覺得 Constance 型 d
...

我好少用belt 㗎,所以咁耐先第一次買
我平時返工著褲 去街就著裙
但都好少會用到belt

男爵府

回覆樓主:

我中意kelly多D,襯裙到牛仔都得

大宅

gzilla 發表於 19-12-2 12:06
...

+1 我都諗緊買 belt 定多對鞋好。我平時都好少帶 belt 但 kelly belt 好靚呀

別墅

gzilla 發表於 19-12-2 12:06
...

等我去試吓先

別墅

LOBO1128 發表於 19-12-2 12:54
我中意kelly多D,襯裙到牛仔都得

Thanks 我之前就係覺得佢只係可以襯裙
現在見到有人襯牛仔都好好睇
不過嗰個人着果條褲我又無
但又唔見人襯Skinny jeans 嘅效果,所以十五十六

別墅

nattle 發表於 19-12-2 13:38
+1 我都諗緊買 belt 定多對鞋好。我平時都好少帶 belt 但 kelly belt 好靚呀
...

如果波鞋有什麼推介,我見近排好似冇咩特別款

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊