自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
估唔到咁急,聖誕節都唔知頂唔頂到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

我啲分冇喇

公爵府

月中飛呀我
唔好呀

珊瑚宮

Joey8 發表於 19-12-2 13:05
我啲分冇喇

有無換機票呀? 唯有當無專登儲分囉

珊瑚宮

andyan324 發表於 19-12-2 13:05
月中飛呀我
唔好呀

慘,我以為佢捱到聖誕節,點知 唔少旅行社旅行團用呢間飛

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

唉,換左2張下個月飛上海

公爵府

無話可說 發表於 19-12-2 13:08
慘,我以為佢捱到聖誕節,點知 唔少旅行社旅行團用呢間飛

唔知停牌係即刻無得飛定點

男爵府

回覆樓主:

[/smiley [/smil 都唔知點解唔係廉航攪成咁

侯爵府

無話可說 發表於 19-12-2 13:07
有無換機票呀? 唯有當無專登儲分囉

一次都未換過,儲only

水晶宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 19-12-2 13:05
月中飛呀我
唔好呀

我女都係月中飛
[

子爵府

令人擔心

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

伯爵府

伯爵府

我都係月中⋯

大宅

BK Milk勳章

我地聖誕節跟團系呢間飛,希望旅行社有其他安排啦!小朋友等左呢次旅行好耐了,唔好取消個團呀!

珊瑚宮

andyan324 發表於 19-12-2 13:09
唔知停牌係即刻無得飛定點

無牌點飛,應該有個限期前要停晒運作

公爵府

無話可說 發表於 19-12-2 13:19
無牌點飛,應該有個限期前要停晒運作

我意思唔會話停就即停掛

伯爵府

2019新春慶豚圓

無話可說 發表於 19-12-2 13:03

聽聞員工出糧唔係由公司出,係由摩根同埋中銀出,今次真係大獲

珊瑚宮

Wing225 發表於 19-12-2 13:18
我地聖誕節跟團系呢間飛,希望旅行社有其他安排啦!小朋友等左呢次旅行好耐了,唔好取消個團呀!
...

旅行社跟團都好d,可能改坐簾航,或者轉日子!如果自由行套票就麻煩了

侯爵府

2019新春慶豚圓

無話可說 發表於 19-12-2 13:03

吓!咁大鑊!
紅麈幻象,一生營營役役,參不透四大皆空。 俗世紛擾,半生浮浮沉沉,倒不如兩袖清風。

珊瑚宮

andyan324 發表於 19-12-2 13:20
我意思唔會話停就即停掛

只可以講唔會當日宣佈當日停囉!比機多日時間睇政府了,香港好似從來未試過

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊