美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
好多年前整左眉毛,之後成條眉變左紅色,上幾年開始穩到個師傅幫我將條眉改得都好中意,但缺點就係留色時間太短,基本上年年都要補一次色,唔補噶話d紅色又會慢慢顯翻出黎,真係好煩,唔知你地噶眉毛可以keep到幾耐啊,洗唔洗年年補色甘麻煩啊。

大宅

bubi媽 發表於 19-12-2 15:05
好多年前整左眉毛,之後成條眉變左紅色,上幾年開始穩到個師傅幫我將條眉改得都好中意,但缺點就係留色時間 ...

我又係年年補 煩 我都想知

複式洋房

er666 發表於 19-12-2 18:46
我又係年年補 煩 我都想知

x2

大宅

我想整, 一直無整就是這原因

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無試過激光洗?

複式洋房

好多年前整左眉毛,之後成條眉變左紅色,上幾年開始穩到個師傅幫我將條眉改得都好中意,但缺點就係留色時間 ...

我都整左n年! 但無變紅哦! 仲係啡。會唔會係佢色料問題

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

顏料好緊要,我學咗整眉一年多,想搵model呀,有冇人有興趣呢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Cokaso 發表於 19-12-3 18:26
顏料好緊要,我學咗整眉一年多,想搵model呀,有冇人有興趣呢?

我有與趣

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊