美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
由細到大都係肥妹仔, 試過好多方法去減肥...一開始減到4-5磅, 每次都無恆心, 之後好快又反彈番....朋友話, 如果連結婚都瘦唔到, 呢一世都唔會瘦架喇....

所以我今次決定俾錢出去減
盡地一舖
希望搵營養師幫手係一個啱嘅決定!!

複式洋房

wahwah09 發表於 19-12-2 16:18
由細到大都係肥妹仔, 試過好多方法去減肥...一開始減到4-5磅, 每次都無恆心, 之後好快又反彈番....朋友話, ...

加油

複式洋房

請問搵邊個營養師?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

除了營養師,我覺得要做吓運動配合會好啲

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆 fafasamatha 的帖子

我格哂價同睇完D comment, 最後揀咗營匯..因為結婚用好多錢, 樣樣野都一萬幾千...
其實我本身自己就無預budget去減肥, 但D朋友都話如果結婚唔夠瘦, 驚我到時睇返D相會後悔...
咁難得我男朋友都支持, 就試一次啦
其實我都仲係好驚減唔到...

大宅

回覆樓主:

加油!恆心好緊要,減完keep也要恆心

洋房

回覆 baby_CH 的帖子

多謝你呀!!希望今次有人督住會好D, 唔好咁易放棄!!
我都想喺呢度寫住個進度, 有人同行會有信心D!!

大宅

發表於 昨天 14:01 |顯示全部帖子
我都係跟營匯減,真係有效果,唔駛擔心

洋房

發表於 2 小時前 |顯示全部帖子
tiffanyboatboat 發表於 19-12-5 14:01
我都係跟營匯減,真係有效果,唔駛擔心
咁就好喇, 我下個禮拜第一次上去見佢哋, 好緊張!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊