美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
要尋覓到冬天的真命護膚品真係唔容易
入到黎既jm不如分享返一樣心目中冬天必備既護膚產品
如果可以既話最好講埋自己既膚質
等其他jm可以參考返~

大宅

2019勳章

WY2864 發表於 19-12-3 15:40
如果可 ...

SK-ll神仙水!中性偏乾,有色斑問題!

別墅

kiehl's ultra facial cream, 乾性皮膚

大宅

有冇分專櫃定開架?
專櫃就double serum, 開架就snail whixx既gold cream

男爵府

albertwang 發表於 19-12-3 19:00
有冇分專櫃定開架?
專櫃就double serum, 開架就snail whixx既gold cream

Snail white 掂?我都有諗過買。。。你覺得佢有咩功效?thx

大宅

如果可 ...

雪花秀人參系列

男爵府

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
如果可 ...

中性偏乾

The Ordinary Squalane Facial Oil
呢枝 Squalane 係萬能

夜晚可以用一滴揸嘴唇
可以加 1、2滴係 facial cream 潤好多
又唔駛特登再去買一樽冬天用嘅 cream
加 1 滴溝濕粉個妝都會貼好多

男爵府

2019勳章

一定要有呢個,搽面霜之後再搽佢,瞓到第二朝仍然超保濕

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

keung 發表於 19-12-3 23:12
雪花秀人參系列

X2

男爵府

祖明 發表於 19-12-4 01:35

這個喺邊度買?

複式洋房

albertwang 發表於 19-12-3 19:00
有冇分專櫃定開架?

jm你係咩膚質呀?
同埋想知gold cream有咩功效?

複式洋房

star_skn 發表於 19-12-3 17:21
kiehl's ultra facial cream, 乾性皮膚

如果淨係想要保濕既呢罐都幾好

複式洋房

祖明 發表於 19-12-4 01:35

呢個咩牌子黎? 貴唔貴?

大宅

回覆樓主:

乾性皮膚,冬天要用玫瑰油、EL抗皺精華

複式洋房

回覆樓主:

雪花秀人蔘系列,呢兩日一定要加埋人蔘油一齊用先夠潤

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

如果可 ...

雪花秀人參面霜

男爵府

畀面勳章

乾性敏感皮膚,一定要用biocode藍銅鈦同玫瑰精油!以前入秋塊面已經開始甩皮,自從用咗呢兩樣嘢就無咗甩皮呢回事!

複式洋房

娜娜2015 發表於 19-12-3 17:07
SK-ll神仙水!中性偏乾,有色斑問題!

真係咁work ? 其實佢係有咩用架 ? 我次次都睇都唔捨得去睇, 驚自己會買

複式洋房

karenball 發表於 19-12-4 15:55
乾性敏感皮膚,一定要用biocode藍銅鈦同玫瑰精油!以前入秋塊面已經開始甩皮,自從用咗呢兩樣嘢就無咗甩皮 ...

玫瑰精油你用邊隻? 請問會唔會好油架?

男爵府

畀面勳章

happymama234 發表於 19-12-4 17:47
玫瑰精油你用邊隻? 請問會唔會好油架?

我上網買話係伊朗出架!我滴兩滴落手心,搓熱敷落面,覺得唔油!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊