網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2021勳章

朋友想買呢件玩具,畀咗淘寶link我,想我度掂佢點買最平,睇晒三大網,拼多多做到¥239,似乎淘寶扭盡六壬都做唔到呢個價……

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

今日繼續主力拼多多,昨日買滿250,送咗4張5元無門檻券,加埋其他地方攞嘅券,落咗好多單,好抵。100%幫同事買

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

同場加映,唯品会幫同事買衫。好耐無幫襯唯品会,要幫襯下!

侯爵府

2021勳章

唔熟拼多多,是否都是小店在賣東西?直覺覺得容易中招過淘寶。

水晶宮

2021勳章

平平常常 發表於 19-12-12 22:44
唔熟拼多多,是否都是小店在賣東西?直覺覺得容易中招過淘寶。

係呀,都係地攤貨;我自己無興趣,幫同事親戚買多,我鍾意高質,唔介意畀多少少。

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

我係網上看到有人說,呢排拚多多可能貼錢搶訂單,結果出現話無貨抽單的情況。

拼多多今年618以及十一、十二月高調動用大額補貼,依家還在倒貼。

水晶宮

2021勳章

平平常常 發表於 19-12-14 21:48
我係網上看到有人說,呢排拚多多可能貼錢強訂單,結果出現話無貨抽單的情況。

拼多多今年618以及十一、十 ...

係,都幾恐怖,唔知捱到幾耐……

今日有件淘寶貨落唔到單,轉拼多多搞掂,價錢就差不多……始終多啲選擇係好事

水晶宮

2021勳章

平平常常 發表於 19-12-14 21:48
我係網上看到有人說,呢排拚多多可能貼錢搶訂單,結果出現話無貨抽單的情況。

拼多多今年618以及十一、十 ...

另外3樓嘅唯品会都可以用雲閃付,用到香港銀聯信用卡。其實雲閃付已經玩到唔少内地網站。

侯爵府

2021勳章

lyh80115 發表於 19-12-14 22:42
另外3樓嘅唯品会都可以用雲閃付,用到香港銀聯信用卡。其實雲閃付已經玩到唔少内地網站。
...

即係依家國內電子支付有三大家:支付寶、微信和雲閃付,對嗎?

水晶宮

2021勳章

平平常常 發表於 19-12-14 22:55

即係依家國內電子支付有三大家:支付寶、微信和雲閃付, ...

可以咁講啦,最近雲閃啲優惠推得好勁。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題