自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

係米要舖牛油紙/錫紙?雞塊係米用呢個網要舖牛油紙?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔用效果最好, 熱風循環, D油可以滴走; 用咗, 易清潔D!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

cy101 發表於 19-12-17 20:04
唔用效果最好, 熱風循環, D油可以滴走; 用咗, 易清潔D!!!

原來係甘,我見好多人post都有紙,以為要。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我多數錫紙放在機底
隔住D油
吾使洗得太辛苦

wcpcelia    發表於 19-12-18 10:41

水晶宮

回覆樓主:

又有問題,有人整生炒骨嗎?用生粉代替麵粉可以嗎?

首頁

尾頁

跳至