夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

如果係你 你會點做, c6 一向都錫個女 多過我, 連瞓覺 都寧願同個女瞓, 都唔同我瞓, 同我瞓 就掛住打機, 我自問 盡量唔管佢, 只不過想佢同我瞓啫, 結婚 同睡 好似等皇帝點燈咁, 我拍個女去工人房瞓 佢就跟埋個女去 完全不懂尊重, 叫極佢落黎都唔肯, 唔係垃圾婚姻 係咩呢

大宅

回覆樓主:

勉強無幸福,算啦

珍珠宮

micsin 發表於 19-12-18 22:43
如果係你 你會點做, c6 一向都錫個女 多過我, 連瞓覺 都寧願同個女瞓, 都唔同我瞓, 同我瞓 就掛住打機, 我 ...
我感覺妳C6 好似在 making a statement. 無聲示威。
妳知道他為何如此?他的 point 是什麼?
想和妳開 open marriage 的條件,和你談判?
如果唔係,妳可以同佢開條件 同談判。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

侯爵府

858D 發表於 19-12-19 06:01
我感覺妳C6 好似在 making a statement. 無聲示威。
妳知道他為何如此?他的 point 是什麼?
想和妳開 open ...

請問咩係open marriage? 我應該點談判, 我感到極不尊重, 只懂哭

大宅

一定係出現左問題

大宅

其實係咪個女仲細所以佢特別緊張?
好多時媽媽都係小朋友出世之後注意力就擺晒係小朋友度冷落左老公,
你地情況會唔會類似? 除左訓教, 平時你地相處點?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

跟埋個女去……工人房??
分房瞓已有問題
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

vdici 發表於 19-12-19 15:15
好多時媽媽都係小朋友出世之後注意力就擺晒係小朋友度冷落左老公,
你地 ...

煲埋湯 涼茶等 都唔飲 我都想知係咩問題 婚後 真的變了

大宅

vdici 發表於 19-12-19 15:15
你地 ...

我C6又係好緊張個女,事事以佢為先,當我死既

大宅

micsin 發表於 19-12-19 16:17
煲埋湯 涼茶等 都唔飲 我都想知係咩問題 婚後 真的變了

即係明顯避開你咁? 點解會變成咁?

侯爵府

vdici 發表於 19-12-19 16:20
即係明顯避開你咁? 點解會變成咁?

愛的 一生也不夠 不愛的 一日都嫌多

珍珠宮

micsin 發表於 19-12-19 08:09
請問咩係open marriage? 我應該點談判, 我感到極不尊重, 只懂哭
hi micsin
妳好。妳已經在很早期時 加入了 我在 BK 被會員推薦當 群主 的「愛愛技巧知識交流」群組。只是一直沒有參與討論。
我們的成員在此群組裏面已經有以此題材進行討論。 希望妳有空再踏進我們這群組 了解 一下 咩係open marriage 和 與成員一齊探討 應該點談判。
由於群組所容成員數目有限制,(我要向管理員資訊確實),我們的群組要先留位給那些幫得到的成員參與,若此群組幫不了妳,請讓我知,我好將妳退出群組,讓位給一些更受益的成員使用。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

男爵府

回覆樓主:

【不喜勿插/觀點角度】
我唔認同喺垃圾婚姻,屬於一般典型故事,無處不在。
如果認定喺垃圾,咁表示自己都唔尊重婚姻。對老公無信心唔緊要,但唔好將婚姻比喻垃圾囉 ! 感覺樓主一時谷氣先形容垃圾。
俗語話,女兒喺爸爸情人,親情猶如情人既親密,有咩問題?
唔應該妒忌囉!兩夫婦如果有愛存在,唔一定要有性,見仁見智。
況且又唔喺無晒地位,情人都喺短暫,愛女兒總好過愛小三。

侯爵府

858D 發表於 19-12-20 00:35
hi micsin
妳好。妳已經在很早期時 加入了 我在 BK 被會員推薦當 群主 的「愛愛技巧知識交流」群組。只是一 ...

係咩 我真的忘記了 我都想知多點

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

858D 發表於 19-12-20 00:35
hi micsin
妳好。妳已經在很早期時 加入了 我在 BK 被會員推薦當 群主 的「愛愛技巧知識交流」群組。只是一 ...

不如你開多一個gp,加我地d新手

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 19-12-26 11:08
好。叫乜野名好呢?
大家有乜野 idea?

寶石宮

858D 發表於 19-12-26 11:10
好。叫乜野名好呢?
大家有乜野 idea?

pm你傾,以免騎劫樓主的post

子爵府

回覆樓主:

冰封三尺非一日之寒

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-12-26 11:08

我又入,與埋我

寶石宮

jwy2 發表於 19-12-26 12:12
我又入,與埋我

pm有d故障,我未睇到佢點回我。
只讀不回,趕你出谷

首頁

尾頁

跳至