時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

好眉好貌咁黑心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

SiuBBee    發表於 20-1-5 14:52

伯爵府

伯爵府

點解無職業操守無腦

大宅

回覆樓主:

咁臭,吾止呢行冇人請,行行都吾請你啦,咁有誠信。

男爵府

呢啲咪食碗面反碗底
又唔見呢啲垃圾罷工,阻住地球轉

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

hohodemama 發表於 20-1-4 22:52
好眉好貌咁黑心

直情推到上國安好過、曱甴乸應該唔恨返上去、送佢一程好過

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

果然係最毒婦人心

伯爵府

珍珠宮

CK430 發表於 20-1-4 23:39
咁臭,吾止呢行冇人請,行行都吾請你啦,咁有誠信。
正一垃圾',黑心衰格

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

nobodyfool 發表於 20-1-4 23:47
直情推到上國安好過、曱甴乸應該唔恨返上去、送佢一程好過

對!
希望佢老細睇到!炒左佢!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

回覆樓主:

老細實知, 支持佢罷工

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

幾時開始睇醫生要報埋職業架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://www.seedoctor.com.hk/dr_detail-1.asp?dr_doctor=47#comment

醫生好好,但姑娘劣,態度差,無禮貌,無端黑臉,今時今日仲有依d服務態度,請改善
簡評:
個人觀感- 醫術精湛、鉅細無遺
經歷過程- 求診病人實在太多,等候需時
講緊果個姑娘?

btw 唔覺佢靚, ..又大眼仔, 鼻loan 又大, 妝又濃, 有冇p圖就唔知
應該20歲中...但已經髮線向後....真係未老先衰

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

男爵府

有無辦法揾到醫生email or whatsapp? 他可能唔察覺自己請左個反骨yc,住元朗的jm可以幫手成全佢"攬抄"

侯爵府

Ching345 發表於 20-1-5 01:23
有無辦法揾到醫生email or whatsapp? 他可能唔察覺自己請左個反骨yc,住元朗的jm可以幫手成全佢"攬抄" ...

直接揾醫生本人,舉佢要小心
報定警

男爵府

hohodemama 發表於 20-1-4 22:52
好眉好貌咁黑心

呢D真的賤!卑鄙

男爵府

agee 發表於 20-1-5 01:32
直接揾醫生本人,舉佢要小心
報定警

直接報警。

伯爵府