自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日下午在5B巴士上遺失手袋銀包,因為照顧病重長輩,太攰,所以吾記得拎手袋,謝謝!希望能找回,薄酬。

公爵府

牛年勳章

原來有5B 架,打左去巴士公司未呀!,希望你可以尋回

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Lili1113 發表於 20-1-8 21:02
今日下午在5B巴士上遺失手袋銀包,因為照顧病重長輩,太攰,所以吾記得拎手袋,謝謝!希望能找回,薄酬。

...

有機會搵得返架,我有次掉左八達通+散紙包都搵得到,不過要去柴灣車廠度拎返

大宅

謝謝你們的鼓勵

伯爵府

係呀…打去巴士公司問下。 我試過係巴士執左個銀包都交左比車長。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

...

城巴熱線:2873 0818

打咗去未?我試過好多次,都搵得到,希望你都失而復得

大宅

traeh 發表於 20-1-8 21:59
城巴熱線:2873 0818

打左啦,未有消息

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

...

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

Best of luck

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Lili1113 發表於 20-1-8 22:21
打左啦,未有消息

你試吓報埋案,網上報或去警局都得。試過有人執到銀包交去警署,去報案就搵到。

大宅

...

希望你快D揾返

珊瑚宮

Up

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望你可以尋回

首頁

尾頁

跳至