夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

我本是支持婚後性行為的女生, 一開始同老公仲係朋友時也提過, 老公話唔介意等到婚後才有Sex, 我見佢都好老實同對我真心, 所以大家有共識之後就開始拍拖, 咁就8年, 早兩年結咗婚。身邊親友, 包括我都覺得老公人好老實同乖仔, 所以一直冇點懷疑過佢, 佢成日上色情網...141呢d, 但我都好蠢...只係諗住男人睇呢d好正常, 只要個人唔好上樓就得了, 而家覺得自己太天真, 低估咗男人。
近日睇老公手機, 發現佢聯絡簿上有d"姐姐"的Tel, 簡直晴天霹靂...最心痛係....睇到自己老公同隻雞book期, 仲有埋上床影片(在我們結婚前一個月), 之後我save咗呢d嘢, 第二日, 我將佢同雞的對話sd俾佢, 問佢咁多年來係咪一直有叫雞? 佢話冇, 我問佢咁你哋又做咩要約出來見面? 佢話...純粹約出來拎隻雞d咸相就走咗, 冇做過任何事。
最後, 我將嗰d影片sd返俾佢睇...佢問我:妳想點? 我話我想知道真相, 係咪在一起咁多年, 佢都有呢個習慣? 佢收咗我線。
他回家後, 垂頭喪氣咁同我講:老婆, 對不起...妳想點打我都得, 但求妳唔好離開我......
佢話佢知道自己好錯, 結婚前走去叫雞, 好賤格, 知我之前一人捱租捱得好辛苦, 又隨時俾業主逼遷, 所以他問家人借首期想俾個安定的家我, 婚後呢2年, 佢日日開OT賺錢養家, 負責屋企所有開支, 是想彌補他以前犯過的錯...婚後想俾幸福我, 沒想到最後都係俾我知咗。
的確, 婚後呢2年, 他對我無微不至、百依百順...去邊都向我報備, 亦冇再上141網同睇少咗A片呢d。但我個心仲L住L住...我覺得自己好on居, 自己老公2年前叫雞上床仲要拍埋片, 我都唔知...照嫁咗他, 枉我一直咁信任佢, 他起初仲要講大話說只是交收咸相冇越軌, 完全踐踏緊我底線, 但大家咁多年感情, 我又唔捨得.....但繼續留下來...我驚自己下半世會帶著疑心來跟他過日子, 事穿之後...連佢OT...我都忍不住懷疑佢係咪又瞞住我做d衰嘢, 好痛苦, 我覺得自己就快痴線, 好怕又再俾佢呃。最近可能有BB...我可以點做?

民房

首先你要去驗身,再捉埋你老公去驗身。如果有bb 更加要驗,因為某啲病毒係會令bb 小產。
另外至於原唔原諒,我相信係佢嘅大話令你覺得自己根本唔認識呢個人。如果未有bb ,恭喜你,起碼可以放入觀察期,有待佢誠意打動。如果有bb ,咁只好比多次機會佢

複式洋房

lazytobe 發表於 20-1-14 15:42
另外至於原唔原諒,我相信係佢嘅大話令你覺得自己根本唔認識呢個人。

係...一開始問他, 如果他肯全盤託出...我都冇咁難過, 點解他仲要作咁多大話來同我講? 係咪覺得我好易哄同呃? 呢一刻,我真是覺得佢好假, 只是一個偽君子, 表面好好, 骨子裡都是咁。
我當初因為信任他, 所以婚前檢查都冇做, 如果我俾他傳染了什麼, 我真是覺得自己好冤, 點解可以咁自私。

男爵府

回覆 ~kammy~ 的帖子

首先, 驗身先..
佢仲講大話, 証明佢唔想同你分開, 怕你唔開心, 先作啲咁低能大話.

你話BOOK期, 係結婚前定後?

男人心態..屋企無飯開, 咪出去醫肚..

雖然好多女人未必認同呢點...

但以我接觸咁多偷食人夫.... 都開始明白男人點解要叫G..

如果佢有悔意, 希望你放下.... 接受唔到, 就分開一段時間, 睇下仲需唔需要佢..

複式洋房

Fiona_yy 發表於 20-1-14 16:26

你話BOOK期, 係結婚前定後?

結婚之前, 2年前的事, 近來我發現咗...

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

~kammy~ 發表於 20-1-14 15:25
我本是支持婚後性行為的女生, 一開始同老公仲係朋友時也提過, 老公話唔介意等到婚後才有Sex, 我見佢都好老 ...
其實佢都好好人[甘多年都..............],以前的野仲計來做什麼,有的人士仲爛你知道嗎?其實知道又如何前面先係,除非又玩離婚

男爵府

2020勳章

既然呢件事係你底線,甘唯一選擇係離開

男爵府

請問有無小朋友?

複式洋房

其實佢對你唔住係真 但起碼佢都最後坦坦白白 對你好好
如果你真係愛佢 唯有接受啦 但一定有條刺 自己諗
但調翻轉諗試問一個男人點可以忍到8年有愛無性呢

複式洋房

Money媽 發表於 20-1-14 17:06

請問有無小朋友?

可能有咗BB....

複式洋房

bethillylee666 發表於 20-1-14 17:07
其實佢對你唔住係真 但起碼佢都最後坦坦白白 對你好好
如果你真係愛佢 唯有接受啦 但一定有條刺 自己諗
但 ...

大家在一起之前講好結婚後再行房,佢也多次向我保證佢唔會瞞著我亂嚟...我相信佢,所以冇去婚前驗身呢啲,結果佢都係做咗...做都算...點解仲要同隻雞拍性愛片交換WhatsApp Email...叫個女人Baby, Honey...(佢都唔會咁樣來叫我)我睇到嗰一刻好心痛。

子爵府

如果係結婚前既,不如你試下放低啦…只可以講,男人點可能忍到8年...佢愛你唔夠深,所以比性慾沖走左佢對你既忠誠。。。。
點都好,結婚後無再叫雞就算啦…
好多男人結婚前玩得顛,結婚後一樣咁玩。
但我覺得你其實好愛佢,試下放低,唔得先離開佢囉

複式洋房

我都好明白你依家個心情一定唔好受
我之前男友係爛賭佢係掩飾得好好但係天網灰灰都比我知道左 話會一定改改改
點知最後我都係選擇放棄
我自己覺得佢依家浪子回頭 同埋男人係貪玩
你可以試下信佢 同埋睇下佢係未真係對你咁好不過換黎可能係驚恐症 佢一遲覆你或者唔係你身邊就會疑神疑鬼

複式洋房

bethillylee666 發表於 20-1-14 17:17

我都好明白你依家個心情一定唔好受

係,事穿之後我對佢真係疑心重咗好多...抑鬱症復發,連上課都集中唔到,不斷諗住呢件事。

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

1)驗孕
2)驗身

要知道有無bb先知下一步點行,不過睇文字都覺得你想俾機會佢

拍拖8年,保守估計至少有一半時間以上靠召妓解決性需要

召妓同賭都會上癮,拍埋片都似係上癮嗰種
結婚前一個月都唔忍得要去召妓,咁老婆臨生同啱啱生完嗰段時間點忍

結婚已經兩年,佢留低啲聯絡電話、honeybaby、動作影片而唔刪,留低為咩?自行判斷

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

我唔認同樓上幾個jm嘅自欺欺人的安慰說話~

叫雞同出軌一樣只有0次或n次~

不如樓主去其他討論區問就聽得更多答案~

男人叫得雞為咗新鮮感&有款式招式玩~

佢留喺妳身邊一定有現實因素, 或者錢/面子等等....

茶類愛好者    發表於 20-1-17 06:33
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

子爵府

2020勳章

秋天與楓葉 發表於 20-1-14 17:51
1)驗孕
2)驗身

一定喺癮

冇男人鍾意叫雞 除非冇錢
多數都搵ptgf 啲妹kol

點都好~樓主妳先驗身+將佢層樓鎖實/買新樓,萬一有事唔好俾佢走資
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

複式洋房

1)驗孕
2)驗身

你講話好直接, 但好真實...我睇咗婦科先...

複式洋房

不過睇文字都覺得你想俾機會佢...

結婚呢2年, 佢對我...真係前未有的咁好&溫柔....起初我發現佢d影片之後, 佢鎖咗手機, 現在佢俾手機密碼我, 話我隨時可能睇佢手機任何嘢...ig, twitter呢類社交Apps+嗰d聯絡電話、動作片佢都del哂, 佢話呢2年佢只想做一個好老公, 好爸爸...好似真係有心改...我又唔捨得

複式洋房

我諗一個男人對另一半突然360度轉變咁好, 都似是身有S......

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊