自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問如果搭巴士去到出面落客區
咁送機既人可以點樣去番巴士總站搭巴士走?
Thanks

子爵府

Sss_sss 發表於 20-1-14 20:41
請問如果搭巴士去到出面落客區
咁送機既人可以點樣去番巴士總站搭巴士走?
Thanks

我上星期六送機時,可以入埋depart hall, 送完阿囡入閘,我坐電梯落返arrival hall 之後去返巴士總站搭車走
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

文文媽媽 發表於 20-1-14 21:49
我上星期六送機時,可以入埋depart hall, 送完阿囡入閘,我坐電梯落返arrival hall 之後去返巴士總站搭車 ...
一般都唔比入機場喎!! 係咪因為你送個女先比入去咋??

子爵府

回覆 kitbebe 的帖子

上次departure 八掛問職員,佢回應家人可送機。

大宅

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

最近試過2次,只要一人持有24小時內出發航班資料printout,同行人士都可一同入內,2次都無問係咩關係

wcpcelia    發表於 20-1-15 11:23

大宅

回覆樓主:

琴日先送完阿仔,係機場巴士落車既附近,有架接駁車車乘客去地面運輸中心(巴士總站),4號入口附近,個牌唔明顯,搵唔到既話就問下工作人員

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

送機同行者, 可以一齊入機場喎!
c6 試過同我囝分開入機埸,c6入唔到去,送唔到亞囝機!

首頁

尾頁

跳至