潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

新一季CC開鑼!
已買星星頸鏈,閃閃耳環
今季既粉藍,橙粉色都幾吸晴,各位靚靚ready好未,要準備好荷包出血
再附上今日既造型相,H 橙charm +H 情人節限量Twilly !

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

paggiehei    發表於 7 天前
ada0707    發表於 7 天前
pymame    發表於 20-1-16 13:20

象牙宮

onon0308 發表於 20-1-15 20:58
新一季CC聽日開鑼!
星星閃石款幾吸引,已試頸鏈,留左貨聽日買!
仲諗緊相裡面下面個款大CC閃石 ...

Eddia    發表於 7 天前
幸福可以好簡單

大宅

2020勳章

onon0308 發表於 20-1-15 20:58
新一季CC聽日開鑼!
星星閃石款幾吸引,已試頸鏈,留左貨聽日買!
仲諗緊相裡面下面個款大CC閃石 ...

兩個小圓餅好靚,請問咩size?

大宅

Rilattori 發表於 20-1-15 21:25
兩個小圓餅好靚,請問咩size?

靚呀,不過好細,擺唔落電話,官網會有size !

大宅

2020勳章

onon0308 發表於 20-1-15 21:26
靚呀,不過好細,擺唔落電話,官網會有size !

如果佢有cross body size就 實忍唔到手

大宅

Rilattori 發表於 20-1-15 21:33
如果佢有cross body size就 實忍唔到手

佢係cross body架,有斜揹帶,同平時圓餅袋一樣款,唔同色only !

大宅

2020勳章

星星鏈好靚
請問幾錢?

公爵府

大宅

mybearbb 發表於 20-1-15 22:01
星星鏈好靚
請問幾錢?

頸鏈$3100,手鏈$4400

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

頸鍊

大宅

今季我麻麻因為我唔鍾意閃石!不過我聽日會去試衫同兩個樹脂brooch(emoji)

pymame    發表於 20-1-16 13:24
stagea    發表於 20-1-16 09:20

男爵府

回覆樓主:

我會買星星心口針&耳環

大宅

ccmaniac 發表於 20-1-15 22:32
今季我麻麻因為我唔鍾意閃石!不過我聽日會去試衫同兩個樹脂brooch(emoji)

...

靚呀哩幾個brooch?應該係靚靚既目標

ada0707    發表於 7 天前

別墅

2020勳章

今季有沙灘袋?係咪真丫,等左2季都無再岀但淨係得呢2個色

大宅

angelchan04 發表於 20-1-15 22:37
今季有沙灘袋?係咪真丫,等左2季都無再岀但淨係得呢2個色
...

Tote bag ?有幾隻顏色,應該暫時番左哩2隻色,其他色未有!

別墅

2020勳章

onon0308 發表於 20-1-15 22:39
Tote bag ?有幾隻顏色,應該暫時番左哩2隻色,其他色未有!

見到你個post即刻上官網望下,呢款新袋好似仲正

大宅

angelchan04 發表於 20-1-15 22:43
見到你個post即刻上官網望下,呢款新袋好似仲正

CC袋好多款都靚,但而家多左品質問題,所以除左荔枝皮既袋款,我都唔敢諗

別墅

2020勳章

onon0308 發表於 20-1-15 22:46
CC袋好多款都靚,但而家多左品質問題,所以除左荔枝皮既袋款,我都唔敢諗
...

岩丫,我買左個羊皮WOC,好快玩完,但我個boy同card holder買返荔枝皮,好好多,不過係歐洲買,香港最近啲貨質量好似都差左

大宅

onon0308 發表於 20-1-15 22:36
靚呀哩幾個brooch?應該係靚靚既目標

係呀!真知我心意!(emoji)

大宅

2020勳章

ccmaniac 發表於 20-1-15 22:32

...

靚喎!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊