親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我budget $1500/晚
想近難波
請問大阪難波日和酒店( Hiyori)
/ 大阪難波格拉斯麗酒店好d?Thanks

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kicoting115 發表於 20-1-17 18:22
想近難波

難波站前
https://fresa-inn.jp/namba-ekimae/

男爵府

1928mickey 發表於 20-1-17 19:05
難波站前
https://fresa-inn.jp/namba-ekimae/

可否分享吓有咩優勝?感謝。

禁止訪問

珍珠宮

ayugoawa 發表於 20-1-18 02:14
相鉄 Fresa 2019開, 位置同你問的兩間基本上冇分別, 但只是旅館級數, 房間面積亦比 Hiyori 及 Gracery 細 5 ...

咁就揀間高級架啦

男爵府

ayugoawa 發表於 20-1-18 02:14
相鉄 Fresa 2019開, 位置同你問的兩間基本上冇分別, 但只是旅館級數, 房間面積亦比 Hiyori 及 Gracery 細 5 ...

謝謝。我2大+2個10+,book咗相鉄難波連通房佢話加埋有34sq m。掙扎緊定係日和兩間房但分開冇咁方便,又正如你所説好似高級DD但貴D

禁止訪問

男爵府

ayugoawa 發表於 20-1-18 15:54
Comfort Hotel 比較近心齋橋, 行去難波約 12分鐘, Standard Twin 有 29 Sqm, 床濶 123cm, 12歲以下入住及早 ...

一間standard twin 已容納唔到一家四口

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ahmi 發表於 20-1-18 19:38
一間standard twin 已容納唔到一家四口

雙床房兩人喇

男爵府

1928mickey 發表於 20-1-18 20:29
雙床房兩人喇

喺呀,近年都係兩間雙床/雙人房,就算三人房,一般兩張單人床,都好迫吓。所以book到connecting room好唔錯。離咗題唔好意思。

男爵府

畀面勳章

kicoting115 發表於 20-1-17 18:22
想近難波

Hotel Gracery 11月住過,day 1開始上手住客(女士)留係厠所嘅垃圾,直至我5日後check-out 都依然係度
我由D1開始日日同Front desk講要清,但日日返去都仲見到囉。

講就2019開,但D床鋪設施好舊,我估係集團式用番舊嘅。。。。。因為起晒毛粒。

wcpcelia    發表於 20-1-21 15:56

男爵府

momodolop 發表於 20-1-21 08:25
Hotel Gracery 11月住過,day 1開始上手住客(女士)留係厠所嘅垃圾,直至我5日後check-out 都依然係度 :igi ...

首頁

尾頁

跳至