自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

如題, DL了, 用什麼來填色??
是電腦嗎? 我非常白痴呀
◕順其自然啦~♥ ◕

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kekka 發表於 20-1-20 17:34
如題, DL了, 用什麼來填色??
是電腦嗎? 我非常白痴呀

咩都得啦,只要原創就得

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

應該冇限制呀

用電腦小畫家填又得,真係印出嚟填完色,影相UP番上去個主題又得

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

牛牛牛牛 發表於 20-1-20 18:00
應該冇限制呀

用電腦小畫家填又得,真係印出嚟填完色,影相UP番上去個主題又得 ...

就係想用小畫家
我又真係白痴
未試過用小畫家填色

◕順其自然啦~♥ ◕

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 20-1-20 17:36
咩都得啦,只要原創就得

我睇左啦
好難搞,唔會參加
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至