自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問下大家詿冊當日的影相先後次序大概係點樣?我應唔應該請攝影師?另外有冇攝影師可以介紹,只需要詿冊短時間?因為我唔擺酒,不過會著婚紗

大宅

Miumiugirl921 發表於 20-1-26 18:07
我想問下大家詿冊當日的影相先後次序大概係點樣?我應唔應該請攝影師?另外有冇攝影師可以介紹,只需要詿冊 ...

係咪註冊處註冊?我果時有搵攝影師,咁重要既一日緊係要搵攝影師,唔係我驚會後悔
我果時好慶幸搵左個攝影師影,又平靚正

複式洋房

cute89 發表於 20-1-26 18:17
係咪註冊處註冊?我果時有搵攝影師,咁重要既一日緊係要搵攝影師,唔係我驚會後悔
我果時好慶幸搵左個攝影 ...

係呀,我淨係簡單詿冊處詿冊,你有冇攝影師介紹?

琥珀宮

回覆樓主:

人人唔同吧,你care想留念甚至整掛相就搵專業人士影,我當年就無,用手機影就算,save咗落harddisk幾年間都無攞返出嚟再睇過

複式洋房

tansyneko 發表於 20-1-26 18:21
人人唔同吧,你care想留念甚至整掛相就搵專業人士影,我當年就無,用手機影就算,save咗落harddisk幾年間都 ...

我想揾個攝影師,最主要係流程上安排得有程序,影相都有次序啲

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

Miumiugirl921 發表於 20-1-26 18:19
係呀,我淨係簡單詿冊處詿冊,你有冇攝影師介紹?

pm左你

複式洋房

睇下你幾點註冊,使唔使做出門既程序?
如果要做出門又朝早註冊呢,甘我建議出門就搵朋友影,註冊搵攝影師,叫佢跟埋下晝去外影,可以自己決定去邊影
下晝註冊既話就可以搵攝影師跟足出門註冊,不過外影就可能要搵過第2日喇

搵攝影師影註冊相真係會好靚,佢最後會幫你影張全部人既合照,好正,我依咖日日睇到都開心

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

攝影師係會註冊前後都影相。註冊前影下花絮,影下賓客,影成個過程。註冊後就主要影合照。

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

攝影師收費有d係半日,全日,小時計,你同攝影師講影幾耐都得,比錢之嘛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

正式咁攪,化妝set頭租衫(新郎新娘)連攝影師,一站式服務,可能我當時無咩(化妝婚紗)要求,有齊基本就ok,註冊後附近食餐便飯就散。

首頁

尾頁

跳至