自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Gmarket咗好多比家人一齊用,待收貨,終於放心曬,我見fb都好多人買咗,點知今日開始有人出post叫大家唔好買呢款,話根本防唔到菌現在真係好擔心,究竟有冇人可以比到真正答案,d口罩真係搞到人都癲

男爵府

Chuchinghan 發表於 20-1-29 03:04
Gmarket咗好多比家人一齊用,待收貨,終於放心曬,我見fb都好多人買咗,點知今日開始有人出post叫大家唔好 ...

Ok
可以用
我看Facebook K Kwong 解釋冇問題照用

大宅

Gmarket咗好多比家人一齊用,待收貨,終於放心曬,我見fb都好多人買咗,點知今日開始有人出post叫大家唔好 ...

想問下成功發貨嗎?見另一啲post話唔比口罩運嚟香港

大宅

請問係未呢隻?我都托人訂咗幾盒

男爵府

回覆 tsangnetnet 的帖子入咗佢fb,但搵唔到有講呢個口罩嘅post,而且佢講到話bfe, pfe, vfe其實唔需要有喎

男爵府

回覆 happy2115 的帖子

我都係托人一齊gmarket,但佢話已經cut唔到單

wcpcelia    發表於 20-2-6 09:47

男爵府

回覆 我的公主 的帖子

Yes,大家仲有冇多d資料support呢盒口罩,真係好多人訂咗

大宅

我本來都訂咗4盒 3q同一盒kf94,但前日見到話呢款3q冇用,加上未出貨,所以即時取消咗,然後訂kf94

大宅

Chuchinghan 發表於 20-1-29 11:03
回覆 我的公主 的帖子

Yes,大家仲有冇多d資料support呢盒口罩,真係好多人訂咗 ...

朋友send嚟

(emoji)(emoji)韓國直送(emoji)(emoji)三層99%過濾病毒
(emoji)大人、中童、小童(emoji)口罩(emoji)

這款口罩
PFE99%
VFE99%
BFE99%

預訂➡約二月初至中到貨➡無貨會退錢,供應緊張,不設預留貨、先付款先得(emoji)如需要麻煩直接留言落單

(emoji)$68一盒 (順豐到付)
每盒:50個(注意:不是獨立包裝)
類似紙巾抽取方式。
尺寸有3種
(emoji)大人:175*95mm
(emoji)中童(約4-12歲)145*95mm
(emoji)小童(約4歲或以下)125*95mm
1. PFE (Particle Filtration Efficiency)微粒過濾效率
2. VFE (Virus Filtration Efficiency) 病毒過濾效率
3. BFE (Bacterial Filtration Efficiency)病菌過濾效率
韓國已開始出現炒價!要訂就要快了!

大宅

Chuchinghan 發表於 20-1-29 11:03
回覆 我的公主 的帖子

Yes,大家仲有冇多d資料support呢盒口罩,真係好多人訂咗 ...

佢盒上話bfe pfe vfe架喎
點防唔到呢?

大宅

sukisiu712 發表於 20-1-29 11:19
我本來都訂咗4盒 3q同一盒kf94,但前日見到話呢款3q冇用,加上未出貨,所以即時取消咗,然後訂kf94
...

你訂kf94幾多錢?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我的公主 發表於 20-1-29 11:29
佢盒上話bfe pfe vfe架喎
點防唔到呢?

盒上冇寫,bfe pfe vfe只是加上去畫面到,我都上過去網站睇過,好多混水摸魚

大宅

回覆 Chuchinghan 的帖子

你擔心無用可賣給我,真心THX!

大宅

我的公主 發表於 20-1-29 11:31
你訂kf94幾多錢?

最後,最後,我在唔同店舖訂kf94,價錢由4個幾至6個幾都有,海鮮價

男爵府

我揾左幾間都唔比運香港,請問你地點訂?

大宅

sukisiu712 發表於 20-1-29 12:25
最後,最後,我在唔同店舖訂kf94,價錢由4個幾至6個幾都有,海鮮價

Gmarket我第一次用
加唔到落購物車
立即付款都唔得

大宅

KWBN 發表於 20-1-29 11:36
盒上冇寫,bfe pfe vfe只是加上去畫面到,我都上過去網站睇過,好多混水摸魚
...

佢文字send嚟係話有
如果收實物係冇
就退貨

大宅

你買果時佢有冇講有bfe pfe vfe?

大宅

我的公主 發表於 20-1-29 13:04
Gmarket我第一次用
加唔到落購物車
立即付款都唔得

我加落購物車,然後付款,我成功比到錢,但唔知會唔會被cut單

大宅

我剛被cut左一單。

加唔到去購物車既要搵啲全球運送果啲先ok。唔support全球運送只可送去韓國境內

首頁

尾頁

跳至