網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

中通快递:75329283805269
[佛山市]佛山南庄的操作莫秀锦[15024235547]已揽收
等待揽收中

其它省份
交易关闭
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆樓主:

賣家客服可能都未服工,廣東省以外我有2單早2日已寄出

pansy888hk    發表於 20-2-10 00:17

象牙宮

guoou 發表於 20-2-5 17:29
賣家客服可能都未服工,廣東省以外我有2單早2日已寄出

你用集運?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 20-2-5 16:53
[佛山市]佛山南庄的操作莫秀锦[15024235547]已揽收

即係仲有得淘黎香港?

象牙宮

bestlight 發表於 20-2-6 14:20
即係仲有得淘黎香港?

如果想香港收件, 淘去集運

當時我是淘去深圳的。唸住好快會去深圳取。

現封人了, 無法去深圳了。不知何時才不封人去深圳?

Coronavirus

淘宝 休魚期。

理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 20-2-5 16:53

OH~好消息呀~~我好想淘多個唱K APPS的MIC呀,希望淘到啦~

翡翠宮

pansy888hk 發表於 20-2-10 00:18
OH~好消息呀~~我好想淘多個唱K APPS的MIC呀,希望淘到啦~

京東直送都得呀,有些少選擇。有問題包退大陸,淘寶點上深圳退。

我上星期四已經收貨啦,仲有十幾件陸續有來,買咗2個SSD、WIFI接收器、幾包雜糧、1箱水牛奶、抽紙卷紙、乾貝、DVI線、拖鞋……

翡翠宮

pansy888hk 發表於 20-2-10 00:18

話口未完,有人撳鐘 ,大豐收!

pansy888hk    發表於 20-2-10 19:46

男爵府

回覆樓主:

del

珍珠宮

lyh80115 發表於 20-2-10 15:39
京東直送都得呀,有些少選擇。有問題包退大陸,淘寶點上深圳退。

我上星期四已經收貨啦,仲有十幾件陸續 ...

OH~~唔該哂你介紹的MIC呀,不過我準備買100元以下咋,我好窮啊~

另外,嘩~~~~~你D大豐收是否京東買的?? 不過我準備買淘寶~因為慣左~希望淘得順利啦~

翡翠宮

pansy888hk 發表於 20-2-10 19:49
OH~~唔該哂你介紹的MIC呀,不過我準備買100元以下咋,我好窮啊~

另外,嘩~~~~~你D大豐 ...

係呀,京東直送。玩下啦,唔止快收貨,咁大箱都係包郵架!

我玩京東就係貪啲貨質素高,服務好,習慣可以改啫,玩多啲就多啲板斧。晒下今日啲貨先

珍珠宮

lyh80115 發表於 20-2-10 20:19
係呀,京東直送。玩下啦,唔止快收貨,咁大箱都係包郵架!

我玩京東就係貪啲貨質素高,服務好,習慣可以 ...

嘩~~~是同一間店鋪買哂咁多樣?定係集運呀??又有野食,又有紙巾啊..........真係大豐收呀,替你開心呀~

翡翠宮

pansy888hk 發表於 20-2-10 20:35
嘩~~~是同一間店鋪買哂咁多樣?定係集運呀??又有野食,又有紙巾啊..........真係大豐收呀,替你開心 ...

都係京東自營商品,雖然話唔同店,但都喺京東各倉庫發貨,每個訂單打包成一箱直送香港。

珍珠宮

lyh80115 發表於 20-2-10 20:46
都係京東自營商品,雖然話唔同店,但都喺京東各倉庫發貨,每個訂單打包成一箱直送香港。
...

請問近排京東由落單付款到香港收貨,大概要幾日?

翡翠宮

平平常常 發表於 20-2-10 20:56
請問近排京東由落單付款到香港收貨,大概要幾日?

過年後收過2次,分别5日及4日,送上公司。另外app暫時有bug,用網頁版落單有多啲自取點揀。

珍珠宮

lyh80115 發表於 20-2-10 20:58
過年後收過2次,分别5日及4日,送上公司。另外app暫時有bug,用網頁版落單有多啲自取點揀。
...

謝謝資料update。

水晶宮

2024勳章

睇嚟我都要開個京東AC試下水
今日新聞話十幾個快遞開工,其中之一係京東物流
我昨日在貓超下單,到現在都無動靜,睇嚟要佛係收貨了

珍珠宮

czl115 發表於 20-2-10 22:00
睇嚟我都要開個京東AC試下水
今日新聞話十幾個快遞開工,其中之一係京東物流
我昨日在貓超下單,到現在都無 ...

OH~請問有無LIST係邊個名的快遞開工? THX

水晶宮

2024勳章

pansy888hk 發表於 20-2-10 22:30
OH~請問有無LIST係邊個名的快遞開工? THX

呢幾家

珍珠宮

czl115 發表於 20-2-10 22:34
呢幾家

唔該哂你呀~~我又可以準備出動,不過說只有4成的運送??咁咪好慢??

首頁

尾頁

跳至