自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本港口罩供應商之一「理的」牌口罩日前宣布和HKTVmall合作,透過HKTVmall的銷售網絡來出售「理的」外科口罩。理的口罩表示新一輪 Ultra Ready 理的口罩 (M 中童口罩) 的開售時間有變,統一改為晚上7點,零售價統一為65元一盒(30片)。

HKTVmall2月7日和8日的發售詳情如下:

發售時間 : 2月7日(星期五)下午7點
尺碼 : M 中童 (14.5cm x 9cm)
數量 : 9000 盒
購買網址 : https://bit.ly/2tAdCuQ

發售時間 : 2月8日(星期六)下午7點
尺碼 : L 成人 (17.5cm x 9cm)
數量 : 6000 盒
購買網址 : https://bit.ly/371URxQ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

理的口罩HKTVMall發售 $65盒(2月5至2月8日)

理的口罩表示,新一批外科口罩已空運到港, 因運輸成本上升, 口罩的零售價將會作出相應調整,零售價統一為65元一盒(30片)。但因沒有自營任何網店或實體店, 為減低市民的輪候時間和增加銷售點的透明度, 決定和港視 (01137) 旗下HKTVMall 合作, 透過他們的銷售網絡來出售「理的」外科口罩。

請注意:每位客戶限購一盒口罩, 即是小童, 中童或成人口罩, 3個尺碼當中, 合共只能購買一盒。(https://inews.hket.com/article/2556950)

發售時間 : 2月5日(星期三)下午7點
尺碼 : XS 小童 (12cm x 7cm)
URL 網址 : https://bit.ly/39889dB

發售時間 : 2月7日(星期五)下午七點
尺碼 : M 中童 (14.5cm x 9cm)
URL 網址 : https://bit.ly/2tAdCuQ

發售時間 : 2月8日(星期六)下午七點
尺碼 : L 成人 (17.5cm x 9cm)
數量 : 6000 盒
URL 網址 : https://bit.ly/371URxQ

HKTVMALL 自取滿$200免運費, 可留意以下圖表

小貼士:

有鑑於近期口罩及清潔用品的需求量大增,建議您可以先將部分心水商品加入購物車,並接近指定免運費金額。

子爵府

回覆樓主:

買到機會應該好微

珍珠宮

BK Milk勳章

bubblegummy 發表於 20-2-6 00:24
買到機會應該好微

x2

男爵府

呢2日都上唔到 HK tvmall 個網
點買?

珍珠宮

2023年兔年勳章

ix54037 發表於 20-2-6 00:31
呢2日都上唔到 HK tvmall 個網
點買?

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

7:12pm 已賣晒了

男爵府

回覆樓主:

Apps都入唔到~真心問,有冇人訂到。
我之前訂米都被cut單,所以一日未攞貨都唔係一定有!

伯爵府

留意住先

侯爵府

bubblegummy 發表於 20-2-6 00:24
買到機會應該好微

根本load 唔到

男爵府

入到入唔到呀

子爵府

分開左時間賣,7點幾賣晒,無啦啦10點又賣

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

bubblegummy 發表於 20-2-5 04:24
買到機會應該好微

事實是,根本入到去

男爵府

我9點幾買到

公爵府

kenix_kwok 發表於 20-2-6 08:44
我9點幾買到

可唔可以分享下點能夠成功?入都入唔到,係咪用電腦成功率高?

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

kenix_kwok 發表於 20-2-6 08:44
我9點幾買到

想問下你點俾到錢?因為我加咗購物車,但load唔到俾錢個頁

子爵府

ANGE_FB 發表於 20-2-6 00:00
理的口罩HKTVMall發售 $65盒(2月5至2月8日)

理的口罩表示,新一批外科口罩已空運到港, 因運輸成本上升 ...

有無人教下路
是否一定要註冊會員先買到?
因我手機、fd都已經註冊過
但忘記左名同密碼

伯爵府

GraceLui 發表於 20-2-6 08:52
可唔可以分享下點能夠成功?入都入唔到,係咪用電腦成功率高?

我用電話10點幾買到,係fb 理的按條link 入,呢度jm 教不停更新,搞搞下我都唔知點樣彈咗去app 就買到,買到都有半個鐘

公爵府

天使之心02 發表於 20-2-6 10:01

有無人教下路

Me too

用戶要求終止服務

牛年勳章

HKTVmall 個網頂唔住,一多人就死機
未經許可,請勿轉載

首頁

尾頁

跳至