自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

新手第一次gmarket 買野,想問’packaging’ 呢個狀況,仲會唔會被cut 單?
因為我兩單貨combine shipping,兩單貨分別喺30/1、31/1 到左倉就無郁過,兩單都係‘packaging’ 呢個狀態。

子爵府

我五張單,其中4張係呢個狀態5日,然後我cut咗無發貨嗰張,再send email 同佢哋講唔使等另一張單,我已cut, 叫佢可以合併了。然後第二天就郁咗一格,再隔一天終於有順豐運單號,現在口罩已到港,等派送。

子爵府

保濟丸 發表於 20-2-8 00:30
新手第一次gmarket 買野,想問’packaging’ 呢個狀況,仲會唔會被cut 單?
因為我兩單貨combine shipping ...

唔會被cut單,已經到咗gmarket倉,佢磅完實際重量就會安排寄出,放心等收貨

大宅

MerryMe 發表於 20-2-8 01:10
唔會被cut單,已經到咗gmarket倉,佢磅完實際重量就會安排寄出,放心等收貨
...

thanks,唔怕遲,最怕唔到

公爵府

畀面勳章

唔怕,gmarket爆倉,排緊隊出貨,g已通知話唔一定用sf,會仲會用其他途徑出寄出,但多出運費由g負責

大宅

回覆樓主:

一定有
只係太多貨喺gm個倉到等出
我都係呢個status 幾日
希望快d出到

別墅

我都係31/1到倉之後無郁過……宜家唯有等……

首頁

尾頁

跳至