自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

今天收到朋友人肉速遞口罩,佢話不是掛耳介不介意,今天可以停一停樸罩了。

公爵府

牛年勳章

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

羨慕

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

患難見真情, 真朋友!!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

esmehouse 發表於 20-2-10 14:59
羨慕

希望大家可以買到。 我先給家中四大長老

ic34    發表於 20-2-10 15:28

水晶宮

大宅

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

男爵府

算托上托幫朋友係外國買咗地口罩, 到咗成個星期了, 叫佢地MTR交收, 1個話唔得閒, 1個話太遠(隔2個地鐵站都叫遠); 咁我SF寄, 又話太貴; 叫我擺住先, 等佢要用時先俾佢; 有時真係好想話返佢地, 係咪唔要啊,唔要我要

公爵府

ANGE_FB 發表於 20-2-10 15:37
算托上托幫朋友係外國買咗地口罩, 到咗成個星期了, 叫佢地MTR交收, 1個話唔得閒, 1個話太遠(隔2個地鐵站都 ...

如果這樣我不會再問她們了。
我的朋友好好,即日交收。做朋友一定要將心比心

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

算托上托幫朋友係外國買咗地口罩, 到咗成個星期了, 叫佢地MTR交收, 1個話唔得閒, 1個話太遠(隔2個地鐵站都 ...
佢地唔得閒, 我好得閒我幫你要左佢地

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

禁止訪問

子爵府

我會同佢地講,既然你地唔急,咁我比左有需要既人先

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

bbpompom 發表於 20-2-10 14:57
今天收到朋友人肉速遞口罩,佢話不是掛耳介不介意,今天可以停一停樸罩了。

...

樓主真係好運,呢d朋友你真係要好好珍惜

公爵府

青衣為食妹 發表於 20-2-10 15:52
樓主真係好運,呢d朋友你真係要好好珍惜

明白,記得當日的幫忙。
大家身體健康

首頁

尾頁

跳至