夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本來諗住兩公婆去行街睇戲食自助餐,但疫情嚴重,個仔又細,6個月都未夠,老公話出街食飯睇戲危險,所以話可能屋企樓下周邊行下就算。。
你地又諗住點過?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Katieblythe 發表於 20-2-13 17:35
本來諗住兩公婆去行街睇戲食自助餐,但疫情嚴重,個仔又細,6個月都未夠,老公話出街食飯睇戲危險,所以話 ...

原先出街食飯,但係買餸時忘記左,所以聽晚喺屋企食
唔驚得咁多,搭車返工其實都有機會中招
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

本來諗住兩公婆去行街睇戲食自助餐,但疫情嚴重,個仔又細,6個月都未夠,老公話出街食飯睇戲危險,所以話 ...

在家煮....., 最多買好D食....

仔細老婆嫩, 出少一年啦.... 做定床上安全措施 就真..... 唔好心邪, 以免隱形帶菌感染咋.....

大宅

我同你差不多,bb只得五個月,老公都諗緊呢個時勢去邊到食好,我自己就係比較緊張嘅媽媽,加上餵人奶我又唔去得太耐,好彩屋企步行三分鐘就有一間新開嘅比利時餐廳,所以最後我決定喺屋企附近食完快快返屋企好過。對於我黎講,生左小朋友之後,發現原來可以兩個人安安靜靜咁食餐飯,其實已經好浪漫。

公爵府

回覆樓主:

在家過,自己屋企煮

伯爵府

回覆樓主:

諗住買外賣咋

首頁

尾頁

跳至