自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

疫情,不可外出,除返工放工,在家食,瞓,肥左好多。

之前join左physical,因疫情沒再去做gym及瑜珈。不知現在gym是否都小人去呢?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Lady.mama 發表於 20-2-15 17:03

之前join左physical,因疫情沒再去做gym及瑜珈。不 ...

現在人多的地方都少人去、相信健身室都唔例外~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

複式洋房

大力大力 發表於 20-2-15 17:04
現在人多的地方都少人去、相信健身室都唔例外~

我估都係。我本想去做瑜珈,但都擱置。重想知有咩人去過,分享下個情況。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都唔敢去,但我個同事照去,簡直無有怕

大宅

之前join左physical,因疫情沒再去做gym及瑜珈。不 ...

早上無人

象牙宮

回覆樓主:

老公同叔仔由過年開始已經停晒

水晶宮

回覆樓主:

無去過
戴口罩做唔到
唔戴又驚
所以唔去

但有同事繼續去
仲話好少人唔洗等
我問佢覺得點解咁少人
佢唔出聲

男爵府

大陸有人感染了去gym room做gym,之後確診,有兩人一齊去呢個gym room跟住確診,追查返原來佢地用同一個gym room。一點是無講清楚佢地三人係同一時間用呢個gym room定第一個人去完,後兩人才去

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

gym room 高危
做運動 he he her her.
共同沖涼房,桑拿房。
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

有,今早先去完,得幾個人

珍珠宮

keikei1234 發表於 20-2-15 17:48
大陸有人感染了去gym room做gym,之後確診,有兩人一齊去呢個gym room跟住確診,追查返原來佢地用同一個gym ...

係咪呢個報導

https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=684922

大宅

我冇去成個月了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我無去啦~ 喺屋企做下運動就算

珍珠宮

回覆樓主:

我直頭想cut會籍
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

珍珠宮

c9jen 發表於 20-2-15 19:54
我冇去成個月了

我都係,樓下clubhouse又唔開,冇跑成個月,第時 練番跑都好吃力

大宅

可愛教主2 發表於 20-2-15 20:32
我都係,樓下clubhouse又唔開,冇跑成個月,第時 練番跑都好吃力

我樓下clubhouse又係無開 依家悶到發毛la

男爵府

畀面勳章

GYM房危險,而且戴口罩做GYM好辛苦,不過大果幾間都仲有開
交易廣場間Fitness First正常有開,入去前要量體溫

男爵府

可愛教主2 發表於 20-2-15 19:44
係咪呢個報導

https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=684922

係呀

男爵府

買個搭步機在屋企踩。或者踩高身d的櫈仔都得。唔夠可以加多個啞鈴仔一邊踩一邊舉啞鈴。無跑步機咁好效果,起碼運動下

伯爵府

驚就咪去啦,命仔緊要啲。非常喜歡做運動的人⋯應該只會停一排,身痕忍唔到會去番,除非有其他戶外活動代替,唯有樣樣小心,注意清潔。

首頁

尾頁

跳至