自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

E間野一早承諾話「超賣」既口罩會退款,其餘既會照寄比你,好啦!宜家全數退款,死亡原因不明,sorry都無句,仲要不斷update Facebook, website賣d新野,而我由email/facebook messager/website既所有疑問一句都無回覆!人地d網店都唔會好似你地做得咁差!
好嬲自己仲係e間垃圾落左其他單!

等我仲一直好耐心而滿心歡喜等收貨,點知換來係全數退款,由30/1等到你出貨期前一日(14/2)收到payme通知!真係嬲到爆!大佬,你無貨賣就咪咁啦!

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

佢應該退單畀妳,再抄價賣出去。 賺得一蚊多一蚊,全無誠信可言
我因為咁畀人退全數

珍珠宮

早幾日第一次幫襯呢間野,真心差,星期二買話有現貨嘅搓手液,到前日先話寄出,但我到今日都未收到順豐個app有顯示我有件運送緊,第二間店同佢同一日寄出嘅貨,我今日都去拎埋貨喇

伯爵府

amilktea 發表於 20-2-16 00:04
E間野一早承諾話「超賣」既口罩會退款,其餘既會照寄比你,好啦!宜家全數退款,死亡原因不明,sorry都無句 ...

出名黑店……你收返錢算偷笑

wcpcelia    發表於 20-2-16 15:43

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

呢間係網上已係黑店,大家小心留意

侯爵府

2024年龍年勳章

勁衰

大宅

amilktea 發表於 20-2-16 00:04
E間野一早承諾話「超賣」既口罩會退款,其餘既會照寄比你,好啦!宜家全數退款,死亡原因不明,sorry都無句 ...

佢Facebook 好似話d客態度差,所以送曬口罩唔賣

大宅

ch04lch 發表於 20-2-16 23:18
佢Facebook 好似話d客態度差,所以送曬口罩唔賣

我一直都唔敢比msg佢地,直至收到payme退款msg我先嬲到爆,所以係唔會出現態度差,因為根本「未溝通」咁仔

子爵府

呢間野啲態度出名衰㗎,同佢買嘢嗰時又話幾時會到,淨係識催你入錢,入左錢之後呢應該發貨日期都冇發出嚟,我都隔咗成個禮拜先開始問佢㗎啦,追咗五六日先有人回覆,最後遲咗大半個月先到貨

首頁

尾頁

跳至