時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

中國在短短7O年由戰亂赤貧超過9成人口文盲的地方發展成今天小康的社會,在歷史上很難找出另一個例子。然而居港的中國人卻甘願聽信西方國家的妄言,肆意抵毀自己國家,甘心當外國人的打手打擊自己國家,除了可憐,更是可恨。
漢奸永遠是一個最令人鄙視的群組,不單只受到華人鄙視,連他們膜拜的西方人都一樣視他們為一種恥辱。

看冲先生視頻,疑鄰窃斧。

https://youtu.be/QyysqqhELYI

BBLoveUForever    發表於 20-2-20 13:35
yumui61    發表於 20-2-18 12:03

子爵府

系,反骨!好多明星都系,好失望!

大宅

難怪華人永遠都低人一等,受盡洋人欺凌和侮辱。民族的劣根性,台灣無話可說,香港直頭不堪入目。

禁止訪問

侯爵府

普京大帝 發表於 20-2-17 20:57
中國在短短7O年由戰亂赤貧超過9成人口文盲的地方發展成今天小康的社會,在歷史上很難找出另一個例子。然而 ...

我都唔明呢班人渣係都要死搞爛搞,誓死效忠老美,想害死其他中國人、香港人,以為粒病毒識認人,唔關自己事,之前揽炒經濟,而家揽炒你條命。。。

agnesc2017    發表於 20-2-18 11:31

別墅

箭豬zz 發表於 20-2-17 22:42
原來反對政權就等於反對國家
咁好多美國人都反對Trump係咪即係反美?

原来美國有人反對美國政權的,真是無聼過亦無見過,多謝你嘅創作,好有創意好新奇!

大宅

本人覺得憑你呢班低智人仕只可以選一個反中亂港賣國求榮的所謂領袖出嚟囉!本人對你呢班失心瘋嘅低智商港人毫無信心!咁驚中國政權快啲移民啦!可惜你奶美奶英人哋唔like你呢,只係當你呢啲傻仔係白癡玩弄於股掌之中,鳩你二班白癡仔就繼續搖尾乞憐真好笑

BBLoveUForever    發表於 20-2-20 13:37

大宅

原來反對政權係要揮動美國旗, 英國旗, 加拿大旗及港獨旗 ? 咁點解美國人唔揮動別國國旗 ?

大宅

其實你班傻仔咁不滿中共政權咁不滿中央政府點解唔揸支槍去解放軍營革命呢?香港人連卷廁紙都搞唔掂啊憑乜嘢咁清高咁仇中啊!等你搞掂咗屙屎要用廁紙呢個問題之後先來講嘢啦!傻仔

珍珠宮

2024年龍年勳章

如果真的只是反對中國的政權,而沒有反對中國,為何啲YC或曱甴不認是中國人呢?

珍珠宮

甘點解你班曱甴要攞英美國旗奶曬west搖美乞憐又唔認自己中國人既

侯爵府

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

大宅

啊!明白哂!

為免大家誤會你反對國家,想問下你是不是中國人?愛不愛國家?

大宅

反對政權就要舉美國旗,做美國狗?

子爵府

no body burn his own country flag and spread hate on same colour species.

補充內容 (20-2-18 02:59):
except these stupid kinds of yellow people.

珍珠宮

開心吸收勳章

你地何止反政權?
你地何曾接納過自己係中國人?

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

etyn 發表於 20-2-17 22:55
原来美國有人反對美國政權的,真是無聼過亦無見過,多謝你嘅創作,好有創意好新奇!
...

高手

伯爵府

回覆:憎恨自己國家,全世界都冇,只有香港呢班人渣。

黄絲不僅反對中港政府,還要港獨。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

賴三賴四
你認一句自己係中國人先囉
天朗氣清

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至